Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

дрон

В совет директоров оператора "Астелит" принудительно ввели новых представителей

В компании Turkcell — владельце 55% акций украинского мобильного оператора "Астелит" (ТМ life:)) — назначены независимые директора.
На этом несколько лет настаивала российская "Альфа-Групп", сейчас владеющая более 13% Turkcell. На работе "Астелита" этот конфликт не отразился, утверждает менеджмент компании.
http://www.kommersant.ua/doc/2144827
  •  

radioboy

Цитата: "Radiostyle" post=47763Лайфу гаплик?!
С чего это ему гаплык, просто нацкомиссия захотела откат хорошенький получить, вот и не продлила с первого раза, как получат сколько  хотели, сразу и продлят.
  •  

дрон

Как-то так оно у Лайфа все совпало по времени...
  •  

admin

мне кажется что Лайф хотят "сплавить"...посмотрим
  •  

дрон

Цитата: "admin" post=47772мне кажется что Лайф хотят "сплавить"...посмотрим

Или внутри акции переделить...
  •  

Slushatel

Я думаю, що Лайф таки купить нові ліцензії так, як це робив Київстар, але при цьому вони піднімуть тарифи для абонентів і збільшать об"єм пакетних послуг в своїх тарифах.
  •  

oldman

Цитата: "Slushatel" post=47782Я думаю, що Лайф таки купить нові ліцензії так, як це робив Київстар, але при цьому вони піднімуть тарифи для абонентів і збільшать об"єм пакетних послуг в своїх тарифах.
Они и так с 20 марта поднимают некоторые тарифы, а если ещё заплатят 11 млн, то ещё поднимут.
Так, например в тарифе "Вільний Лайф", звонки на внешние сети были по 39 коп, а с 20 марта будут по 49.
  •  

Slushatel

Цитата: "oldman" post=47787
Цитата: "Slushatel" post=47782Я думаю, що Лайф таки купить нові ліцензії так, як це робив Київстар, але при цьому вони піднімуть тарифи для абонентів і збільшать об"єм пакетних послуг в своїх тарифах.
Они и так с 20 марта поднимают некоторые тарифы, а если ещё заплатят 11 млн, то ещё поднимут.
Так, например в тарифе "Вільний Лайф", звонки на внешние сети были по 39 коп, а с 20 марта будут по 49.

Іншого виходу в них не буде, хіба б сталось чудо і вони оскаржать таке рішення НКРСІ в суді. Але навряд чи станеться таке...
  •  

Don_Andrey

Цитата: "oldman" post=47787Они и так с 20 марта поднимают некоторые тарифы, а если ещё заплатят 11 млн, то ещё поднимут.
На контрактном Супер life 15 абонку подняли до 20грн. Увеличили минуты на внутрисеть до 5000.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

velychko.op

які 39коп? у мене завжди 50коп було
  •  

pavlo_r

mikhail, можливо у Вас "Вільний life) Максимум Захід. В цьому тарифі у мене вартість дзвінків на інші мережі ще минулого року зросла з 0,35 грн., до 0,50 грн., але з'явилася можливість замовити за 9 грн. 100 хвилин по 5-ть копійок на інші мережі. Мені в принципі достатньо. Можливо мався на увазі якийсь регіональний тариф, де досі було по 0,39 грн.?
  •  

oldman

mikhail, в разных областях, разные тарифы, в одном и том же тарифном плане.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Slushatel" post=47788Іншого виходу в них не буде, хіба б сталось чудо і вони оскаржать таке рішення НКРСІ в суді. Але навряд чи станеться таке...
Чудо  :)
  •  

kopop

Із грудня цього року діятиме послуга,яка дозволить: абонентам переходити на іншого оператора зі збереженням старого номера,операторам боротися за абонентів та конкурувати між собою пропонуючи абонентам знижені тарифи. Щоб скористатися послугою треба буде звернутися з письмовою заявою до оператора у якого ви хочете обслуговуватися.
Джерело: новини на радіо 24.
  •  

Ігор

Чомусь мені МТС прислав налаштування на інтернет та ммс. Також прислав сервісне повідомлення з посиланням на m.opеrа.com
  •