Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

дрон

Хлопці, на отаку халяву можна перейти лише до 24.05.13, купивши нову картку:

http://djuice.ua/ua/price/alloqr.html
Пропозиції діє в межах домашньої території (адміністративні території Донецької, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернівецької, Чернігівської областей та АР Крим).
  •  

kopop

Я знайшов дешевший мобільний інтернет від utel "ого мобільний старт" 500мб/місяць поповнення 30грн/місяць, порадьте - чи варто придбати цей пакет???
  •  

pavlo_r

Якщо телефон підтримує UMTS (3G) можеш спробувати. В роумінгу у них не такі привабливі тарифи.
  •  

kopop

Цитата: pavlo_r від Травень 14, 2013, 19:09:14
Якщо телефон підтримує UMTS (3G) можеш спробувати. В роумінгу у них не такі привабливі тарифи.
так, в мене є запасний телефон нокіа 2730 з такою функцією, придбав даний пакет, інтернет швидко качає :-)
  •  

Ігор

«Вітаємо! Ви —
власник автомобіля...»
www.gk-press.if.ua/node/4846
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 14, 2013, 19:09:14
Я користуюся більше року, якщо бути в зоні покриття то все супер, коли попадаєш в роумінг Київстара, то гірше, але краще ніж сам інтернет від Київстара. тим більше 40 коп/Mb досить привабливо.
  •  

velychko.op

я користуюся Utry. Незнаю чи є він зараз в продажу...

10коп/мб - в домашній мережі
40коп/мб - у роумінгу

а ці нові тарифи... ти просто купуєш 500мб за 30грн і вони дійсні лиш у домашній мережі....
  •  

pavlo_r

30 грн. розділити на 500 Мб = 6 коп за Мб., а у роумінгу їх інтернет наприклад мені 100 років не треба, куди вигідніше 1,5 Гб на Лайф за 15 грн.
  •  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 16, 2013, 14:06:00
30 грн. розділити на 500 Мб = 6 коп за Мб., а у роумінгу їх інтернет наприклад мені 100 років не треба, куди вигідніше 1,5 Гб на Лайф за 15 грн.
І на що на цій чудо-швидкості можна використати 1,5 Гіга?

Цитата: mikhail від Травень 16, 2013, 13:22:33
я користуюся Utry. Незнаю чи є він зараз в продажу...

10коп/мб - в домашній мережі
40коп/мб - у роумінгу

а ці нові тарифи... ти просто купуєш 500мб за 30грн і вони дійсні лиш у домашній мережі....

Зараз ОГО!Мобільний Старт, фактично аналог U'try.
  •  

pavlo_r

Focs, мені не потрібно використовувати 1,5 Гіга, для мене важливо, щоб на телефоні постійно був інтернет: перевірка пошти, Приват24, Webmoney, сюди забігти, у Facebook відписати. Для цих маніпуляцій непотрібна висока швидкість. Чи реально використати їх за місяць? У мене в режимі перевірка пошти - читання форуму + фонові програми йде приблизно 20-30 Мб на день. Можна підрахувати.
  •  

Ігор

Южный19, 1,5 Гб на Лайфі.

Мені на МТС запропонували 1000 Мб за 10 грн. Але я не дуже поспішаю їх замовляти, з безлімітним мені хоть і дорожче, але спокійніше.
  •  

admin

я на торрентах выгребал 1,5 Гб на ёжике. Давно это было, как вспомню, аж улыбка на лице.
  •  

Ігор

•  

Focs

Цитата: pavlo_r від Травень 16, 2013, 19:37:08
Focs, мені не потрібно використовувати 1,5 Гіга, для мене важливо, щоб на телефоні постійно був інтернет: перевірка пошти, Приват24, Webmoney, сюди забігти, у Facebook відписати. Для цих маніпуляцій непотрібна висока швидкість. Чи реально використати їх за місяць? У мене в режимі перевірка пошти - читання форуму + фонові програми йде приблизно 20-30 Мб на день. Можна підрахувати.
Якщо 20-30 Mb  в день, тоді нормально. У мене Тримоб також під Приват24, Webmoney, пошту і форум розрахований, але я ним користуюся не регулярно. Зрештою в місяць витрачаю від 5 до 20 грн.

Цитата: Южный19 від Травень 16, 2013, 23:04:09
иногда  юзаю "ОГО мобильный", скорость стабильно в среднем 2Мбит/с, так что 1.5 Гиг в месяц как два пальца об асфальт
от тому і юзаю ОГО мобільний, оскільки в них в зоні впевненого прийому все гаразд з інтернетом.
  •  

kopop

Коли я придбав свій UTEL - з нетом все було ок, так продовжувалося 1-2 дні...аж потім зник EDGE, від GPRS інет трошки сповільнився... :blink:
  •