Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

w_Waxman

Не стоит сравнивать всеукраинские предложения с региональными...
  •  

kopop

Цитата: pavlo_r від Червень 15, 2013, 09:05:07
З Київстаром важче

Пікова швидкість 26 Кбайт/с., але до цього значення піднімалась дуже рідко. Середня швидкість завантаження була 14-15 Кбайт/сек
В нас на Чернігівщині по покриттю схоже що домінує КС, але на ньому дуже повільний інтернет...користуюсь зараз МТС, дуже задоволений.

А щодо того що в лайф та тримоб тепер один власник - то дійсно скоро тримоб змінить національного роумінг партнера, та UTEL скоро працюватиме через вишки лайф...не дай бог... :-(
  •  

pavlo_r

Не можна для всіх бути добрим. kopop, а яка різниця працюватиме 3Mob через Київстар на якому "дуже повільний інтернет" чи через life)? Не розумію фішки сидіти на в неті на 3Mob у роумінгу. Простіше купити сімку Київстар і підключити там якийсь інтернет-пакет. Вигідніше буде. Щодо можливого об'єднання мереж (сподіваюсь об'єднання, а не національного роумінгу) life) i 3Mob - то я як користувач life) тільки за, можливо хоч якийсь розвиток ця UMTS мережа отримає. Але це моє ІМХО. Ще одне ІМХО - ніяк не можу зрозуміти перевагу того ж Київстару чи МТС перед life), окрім покриття. Ну МТС ще пропонує тарифи привабливі, а от по якості роботи - це швидше всього залежить від регіону або від БС. На ці вихідні єдиний доступний мені інтернет - це EDGE від life (50 МБ/доба) і МТС (100 МБ/доба). Сьогодні досить швидко спалив виділені 50 метрів на лайфі і довелось перейти на МТС. Я досі не можу зрозуміти як при такій тугій роботі інтернету МТС показує по тестах схожі з life результати. Весь сьогоднішній день сторінки вантажаться відчутно довше чим на life), часто видає, що сервер не знайдено, на телефоні погода оновлюється раз через десять. Одним словом МТСом я трохи розчарований. Різниці між life і Київстар (який тестував сьогодні зранку) майже не відчув. Єдине, що на Київстарі ВКонтакті не вантажаться стилі CSS, а на ex.ua не видає на завантаження файли.
  •  

kopop

Цитата: pavlo_r від Червень 15, 2013, 22:53:12
kopop, а яка різниця працюватиме 3Mob через Київстар на якому "дуже повільний інтернет" чи через life)?
різниця насамперед у покритті...в лайфі дуже багато білих плям на карті (навіть більше ніж в мтс)... По-друге якщо я наприклад виїхав за місто (за зону дії 3джі) і продовжую користуватись ютелом, якщо б він працював через вишки лайф - то я б не зміг користуватись  у глушині (в чернігівських селах віддалених від райцентру більше 15км), а з вишок кс ютел працює норм тому що кс покриває майже всю чернігівщину.
  •  

Don_Andrey

kopop, там такое дело, что имея на руках Укртелеком со всей его трансмиссией, зданиями и прочим, догнать по покрытию "слонов" лайфу будет ну очень не сложно.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

w_Waxman

Кто располагает информацией о БС Киевстара в Киеве?
  •  

Ігор

Такої інформації точно не зустрічав. Якщо не секрет, з якою метою цікавитесь?
  •  

AlexFM

Цитата: w_Waxman від Червень 17, 2013, 17:31:20
Кто располагает информацией о БС Киевстара в Киеве?

УДЦР  :lol:

А вообще по Киеву есть информация в интернете. Поройтесь на radioscanner.ru
  •  

w_Waxman

Игорь, хобби) я нетмониторщик.
Алекс, сейчас покопаю там ;)
  •  

Ігор

w_Waxman, а чим моніторите?
  •  

w_Waxman

Ігор, Field test lite + CellTrack91. Nokia 5530 (Symbian^1).
Если решишь заняться нетмониторингом и будут вопросы - обращайся!
  •  

Ігор

Тут є тема про нетмоніторинг.
Є Jаvа програми які можна використовувати для моніторингу?
  •  

Don_Andrey

Цитата: Ігор від Червень 17, 2013, 22:53:42
Є Jаvа програми які можна використовувати для моніторингу?
99% что нет, для мониторинга нужны бОльшие разрешения чем выделяются производителем для MIDP приложений.
  •  

AlexFM

Цитата: Don_Andrey від Червень 17, 2013, 23:03:41
99% что нет, для мониторинга нужны бОльшие разрешения чем выделяются производителем для MIDP приложений.

Ложь! Программ масса. Многие уже даже устарели. Вопрос в том какие цели преследуются и какие модели используются. Самый модный и расшареный производитель - НТС. При правильной прошивке и правильном ПО можно видеть даже сети чужих операторов.

Спросите ZUMa, который мониторит свою область непрерывно, я ему даж базу давал когда-то.
Может он даже больше меня в этой теме может написать, ибо мы (удцр) резко превратились в особистов, которые подписали приказ "о нераспространении информации".
  •  

Don_Andrey

AlexFM, HTC никогда не делал телефонов на проприетарной ОС, изначально на Windows Mobile. потом на Android, на обе платформы есть соответствующий софт и разрешения ОС. Обычные телефоны такие как Siemens, а позже и Sony Ericsson после кастомной прошивки и установки патчей с эльфами могли нетмониторить нативно, ну и не будем забывать  и совсем старые нокии и сименсы, которые после "особой" записи в "особой" ячейке памяти сим-карты, или других хитрых манипуляций  открывали, заложенный еще производителем в инженерных целях, нетмонитор.
  •