Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

Пильність не завадить ніколи, особливо з контрактним номером. В тому, що біля кордону доступні мережі мобільного зв'язку як своєї так і сусідньої країни нема нічого дивного, як і в тому, що телефон, зараза, може викинути фокус з реєстрацією в мережі закордонного оператора. Але привіт тому ж Київстару, який не може (або не хоче) у роумінгу відключати абонентам послуги при певному від'ємному балансі на рахунку.
  •  

Ігор

А я на днях з МТСа на МТС виговорив 30 грн. Не подивився, що закінчилися хвилини.
  •  

velychko.op

мене вразила одна історія.... але виявляється я один про це незнав... їздили мої батьки вчора у Київ.... їздили не на Майдан а по власних справах. І от відбувалися з мобільними телефонами мами і тата невідомі речі... береш його хочеш подзвонити ... а він тобі... сам бере і розблоковує клавіатуру .... сам бере і вимикає телефон ... причом як ... не так взяв і потух... а зайшов в оте меню де мінєш профілі і зверху вимкнути! саме взяло вибрало .... і вимкнуло ... так відбувалося протягом всього перебування в Києві... на обох телефонах.... подзвонити можна було але з важкими муками .... а якшо подзвонив поговорив то всеодно він сам брав і виключався.... а виїхали з Києва і все стало прекрасно... так от в мене питання ... це СБУ так обробило базові станції Києва і виходить хтось має доступ до персональних даних, до всього вмісту у мобільному телефоні і можна просто взяти і видалити те що комусь треба чи взагалі.... зауважу що це не смартфони а звичайні телефони .... пишу тим кого в Києві знаю... по фейсбуку ... у багатьох так телефони лежать
  •  

Ігор

Мені одногрупник із Василькова також про це жалівся. Телефон сам перезавантажується, і тільки в Києві, починаючи від метро Либідська. Він його тримав на парах вимкненим.
  •  

новичек

Цитата: Гвоздецкий від Серпень 16, 2013, 22:31:56
Сегодня купил роутер TP-Link TL-MR3020 для работы с модемом МТС-Коннект 3G (AnyData ADU-510A) для обеспечения интернетом планшета Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 (это упрощенная версия только Wi-Fi без 3G). Когда был в Одессе в начале иоля, пришлось раздавать с ноутбука. Скорость роутера до 150 Мбит/с, с модема 0,49 Мбит на вход и выход выдал.
Описание роутера на сайте МТС:
http://www.mts.com.ua/rus/mr_3020.php
Обзор: http://today.mts.com.ua/posts/iz-mts-konnekt-3g-razdat-wifi-obzor-routera-tp-link-tl-mr3020
Вот так это выглядит в работе:

Также роутер может получать питание от USB-порта компьютера, только непонятно пока, зачем на шнуре второй штекер USB.
На прилагаемом диске документация на английском языке, а на сайте производителя скачал русскую инструкцию и краткое руководство, которое также имеется в комплекте. Буду изучать.

Работает, с какой прошивкой? такая же связка, 3G модем не коннектится, что посоветуете?
  •  

дрон

Чергове нововведення:
"Українців зобов'язали купувати SIM-картки за паспортами"

http://ua.interfax.com.ua/news/general/186132.html
  •  

admin

Покращення попрошу убрать.  В Италии всегда было по паспортам.
  •  

vital-fm

До цього ще треба зробити безстроковий термін дії номера, а то різні нюанси бувають.
  •  

дрон

Цитата: admin від Січень 16, 2014, 16:10:37
Покращення попрошу убрать.

Вже покращив :) Доречі, поки закон не опублікований, можна встигнути ще щось придбати анонімно.
  •  

hash67

І що зразу заблокуть всі номери і заставлять на контракт переходить? Скоріше за все нові абоненти будуть мусити підключатись на контракт. КУПЛЯТИ ВСІМ СТАРТОВІ ПАКЕТИ ПОКИ НЕ ЗАКІНЧИЛИСЬ!!!!! :nosuper:
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

admin

Припейд тоже отлично привязывается к паспорту.
  •  

vital-fm

А чого на контракт? Все буде як і було, тільки прив'язка номера до паспорта.
  •  

Гвоздецкий

•  

Djundich

Ну а как будет эта привязка сим карт к паспорту, при условии покупки их вне салонов.  У нас на сегодняшний день по городу ходят предлагают стартовые пакеты, или в селе в магазине, или еще где. 
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Ігор

Може хоть на вулицях не будуть набридати із пропозицією купити стартовий за 10 грн :)
  •