Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

w_Waxman

•  

velychko.op

НЕВЖЕ ПРИ ВВЕДЕННІ НС ВИМИКАЮТЬ ВСЕ?

Інтернет-провайдери, мобільні оператори та медійники отримали нагадування про можливість введення надзвичайного стану, у зв'язку з чим, вони повинні підготуватися до відключення всіх засобі зв'язку зі світом

Ітнернет провайдерам, операторам мобільного зв'язку, розповсюджувачат ТБ та радіоконтенту. Звернення: У зв'язку з можливим введенням надзвичайного стану в Державі з 24.01.2014 року, нагадуємо: Згідно із законом про надзвичайний стан необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'язку, всі інтернет-шлюзи та точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, окрім "Перший національний" та "Перша програма радіо". Ретрансляція зарубіжних каналів теж повинна бути призупинена. Рекомондується начальникам підрозділів надалі відшкодувати своїм абонентам дні без послуг. Працювати повинні тільки дротяні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103. Про всі здійснені заходи повідомляти письмово з печаткого в Міністерство Надзвичайних Ситуацій!

Текст повідомлення оприлюднили на фейсбук-сторінці спільноти «Євромайдан SOS».

ПРО ВВЕДЕННЯ НС МАЄ БУТИ РІШЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ І ПРЕЗИДЕНТА...звісно що завтра його не введуть але ПР серйозно походу про це думає... он завтра буде позачергова сесія + сьогодні невідомо до чого домовляться... хоча я вважаю що говорити з зеком нема про шо
  •  

ass1995

•  

velychko.op

чекати можна чого завгодно
  •  

Djundich

Пришла сегодня вот такая СМС_ка
Внимание !
С 20.02.14г бонусы за услугу ДОМАШНИЙ ИНТЕРНЕТ не будут использоваться на оплату пакетов минут Киевстар и звонки по Украине по условиям тарифной линейки <<Свободный Киевстар>>  Тел. 922*460

И нафига теперь нужны эти бонусы ?
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

Don_Andrey

Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

Radiostyle

Сьогоднi з пiсля обiду глючить МТС ,телефонував до оператора,сказали,що тех.роботи,удосконалюють обладнання для кращого покриття по областi,навiть сьогоднi люди бачили,як на iхнiй антенi чоловiки щось крутили.
  •  

admin

•  

Radiostyle

Цитата: admin від Лютий 13, 2014, 20:13:04
дулі крутили?)
Може й дулi,особисто не бачив   :-)
  •  

Ігор

Мене вже дістала швидкість роботи інтернету на МТС. Завантажує наче на завтра.
  •  

Ігор

Спілкуючись з (сподіваюся, що з майбутньою) дівчиною помітив, що її став чути із спотовореннями. Списали на погане покриття в її будинку. Але яке моє було здивування, коли я подзвонив напарнику, який живе в центрі БЦ і чув його із ще гіршими спотвореннями, і навіть роз'єднало. Доналаштовувалися? :D
  •  

velychko.op

В мене чомусь не працює інтернет на лайфі... дзвонив до оператора ... вони послалися на те шо в мене настройкі неправильні ... хоча мій телефон автоматично їх визначає і я їх перевіряв тим більше ... так що незнаю в чому біда... Укртелеком працює... і в домашній мережі і в мережі Київстар
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Лютий 17, 2014, 20:40:21
Спілкуючись з (сподіваюся, що з майбутньою) дівчиною помітив, що її став чути із спотовореннями. Списали на погане покриття в її будинку. Але яке моє було здивування, коли я подзвонив напарнику, який живе в центрі БЦ і чув його із ще гіршими спотвореннями, і навіть роз'єднало. Доналаштовувалися? :D
Так I е,4:29-4:31,i обривае,ранiше 30 хвилин можна було балакати.
  •  

Ігор

Я і 16 хвилин проговорив.
Денисе, обриває з гучним "звуком"?
  •  

Ігор

На зупинці БК Росава, тепер працює ЕDGЕ, і інтернет швидко працює. Раніше був GPRS і інтернет був повільний.
  •