Усміхніться! :-)

Автор Lerry, Січень 29, 2011, 11:01:05

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

— Do you speak English?
— ШО ПИШЕШ?
— Ду ю спік Інгліш?
— Єс ай ду, шур.
  •  

pavlo_r

•  

Ігор

Якщо щей прибрати американські компи, то такі буде [emoji3]
  •  

дрон

•  

pavlo_r

•  

fmdxua

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

•  

pavlo_r

•  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

дрон

- У вас такой прекрасный сын, воспитанный и образованный. Как вам удалось этого достичь?
- Обыкновенно. Угрозы, подкуп, шантаж.
  •  

pavlo_r

Читав я колись одну статтю на сайті лінивого українського адміна. Так там теж писалось, що зелені квіти можна дарувати людям будь-якого віку і будь-якої підлоги. Як можете бачити, кремлівські тролі використовують той же онлайн-перекладач)))
  •  

yadro

А російські хіба не такі ?
"В украинском городке ....... женщина зарубила топором своего человека"
  •  

pavlo_r

Будь-який машинний переклад детектиться відразу, справа не в українські чи російські.
Ось наприклад десь було: "Він має рацію" переклали як: "У него есть рация", що наче і правильно, але змісту не відповідає ніяким боком.
  •  

yadro

Не знаю, чи пам'ятає хтось такий дуже давній анекдот:
Есесівець  вривається в квартиру і запитує в господині:
- Пані, може, підете зі мною до гестапо ?
- О, пан має рацію.
- Пан має не рацію, пан має кулемет. А рацію має пані.
  •