Усміхніться! :-)

Автор Lerry, Січень 29, 2011, 11:01:05

Попередня тема - Наступна тема

admin

Кажи правду...взяв дві штуки?

Отправлено из tapatalk

•  

Ігор

Три. Одну ще на подарунок :D

Рs. Без жартів, продається у Маяку в БЦ.

Надіслано з мого GT-S7262
  •  

pavlo_r

•  

fmdxua

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fediv

Приходить Абрам додому і каже:
- Така неприємність, мене сьогодні в трамваї переплутали з Путіним, ще й побили.
Сара питає:
- Ну, як таке може бути ? Ти ж не подібний на Путіна.
- Не подібний, але переплутали. Стою я біля виходу з трамвая, трамвай зупинився, я збираюсь виходити, перевіряю, чи нічого не забув, а тут ззаду голос: - Ей, хуйло, ти будеш виходити чи ні ?
  •  

pavlo_r

Стаття на тему внесок Ігоря Васюника у політ першої людини на Місяць

Коли 20 липня 1969 року американський астронавт Ніл Армстронг виголосив знамениту фразу «Це маленький крок для людини і величезний стрибок для людства» і наступної миті, вийшовши із спеціального модуля "Eagle", перший ступив на поверхню Місяця, він навіть не здогадувався, що через неповних два тижні після цієї знакової для людства події у Великому Любіні, що в Городоцькому районі на Львівщині, на світ з'явиться Ігор Васюник – український політичний та громадський діяч, господарник, який цього року заявив про твердий намір поборотися за посаду міського голови Львова.

Там вся стаття повна подібних порівнянь: http://portal.lviv.ua/news/2015/08/12/igor-vasyunik-vid-pershoyi-lyudini-na-misyatsi-do-pershogo-gospodarnika-na-posadi-mera-lvova
  •  

pavlo_r

Блін, просто шикарний сайт!!! Львів на правду може пишатися своїм метрополітеном:

ЦитатаЛьвів неможливо уявити без метро — базового виду громадського транспорту міста. На його долю припадає понад 50% загального обсягу міських пасажирських перевезень. Більш як півстоліття метро залишається єдиним транспортом, що може забезпечити безперебійне з'єднання віддалених частин міста з його центром, державними установами, підприємствами, вокзалами.
http://metro.lviv.ua/
  •  

Djundich

:roll: Во Львове метро  :roll:
Когда его успели выкопать ???
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

pavlo_r

Ну якже так? Хіба ви не чули про легендарне львівське метро? :)
Недарма ж цей лінк саме в даній темі ;)
  •  

Djundich

Напевно що чув, але не зрозумів де саме знаходяться станції.  :blush:
Коли буду у Львові, обов'язково скористуюсь метро, як що знайду вхід на станцію.

Але як що без гумору, то хто і навіщо такий сайт зробив ?  :dash:
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

pavlo_r

Не знаю, але самому цікаво
  •  

fmdxua

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Ігор

Якщо це каолін, то з нього ще й роблять гуму для шин :D

Надіслано з мого GT-S7262

•  

fmdxua

•  

fmdxua

•