ТРМ у Рівненській області

Автор fm21, Лютий 22, 2011, 08:56:58

Попередня тема - Наступна тема

Волинянин

В мене дві зовнішніх польських антени з підсилювачами. Одна направлена на Луцьк, а одна на Рівне. З Рівного приймаю всі програми, в т.ч. і ТВІ на 62 каналі. З Луцька приймаю ТВІ (50 к), ТЕТ (35 к), 5 канал (45 к), ICTV (29 к), Новий (58 к) і з шумами К1 (64 к).
  •  

velychko.op

Цитата: "Волинянин" post=43905В мене дві зовнішніх польських антени з підсилювачами. Одна направлена на Луцьк, а одна на Рівне. З Рівного приймаю всі програми, в т.ч. і ТВІ на 62 каналі. З Луцька приймаю ТВІ (50 к), ТЕТ (35 к), 5 канал (45 к), ICTV (29 к), Новий (58 к) і з шумами К1 (64 к).
це після переходу на Карбишева у вас зявились 5-й, Новий і так далі? Підгайці ловить... непогано... (А от в Луцьку щоб Підгайці зловити... треба зовнішню антену) :evil: ще цікаво чи цифру у вас там виловить.... аа іще... як між собою на одному 64ДМВ узгоджуються україна і К1 ? Перевага на боці К1:? там само на одному 37 ДМВ Україна з Луцька та ICTV з Рівного...
  •  

sony

Цитата: "mikhail" post=43911
Цитата: "Волинянин" post=43905В мене дві зовнішніх польських антени з підсилювачами. Одна направлена на Луцьк, а одна на Рівне. З Рівного приймаю всі програми, в т.ч. і ТВІ на 62 каналі. З Луцька приймаю ТВІ (50 к), ТЕТ (35 к), 5 канал (45 к), ICTV (29 к), Новий (58 к) і з шумами К1 (64 к).
це після переходу на Карбишева у вас зявились 5-й, Новий і так далі? Підгайці ловить... непогано... (А от в Луцьку щоб Підгайці зловити... треба зовнішню антену) :evil: ще цікаво чи цифру у вас там виловить.... аа іще... як між собою на одному 64ДМВ узгоджуються україна і К1 ? Перевага на боці К1:? там само на одному 37 ДМВ Україна з Луцька та ICTV з Рівного...

ще забули  Інтер Луцький  та   Стб Рівненський   Твк співпадає  :hi:
  •  

admin

у сони бан закончился...какое счастье
  •  

velychko.op

співпадає... з Інтером у Луцьку (поза центром) завжди проблеми...
  •  

sony

Цитата: "mikhail" post=43939співпадає... з Інтером у Луцьку (поза центром) завжди проблеми...

в укрчастот надзор зверніться сказали , або на інтер лист напишіть .
  •  

pavlo_r

:evil: Хто сказав? sony, старайся чіткіше висловлювати думки, щоб іншим не доводилось будувати теорій
  •  

velychko.op

в мене кімнатна тут ...  до Словацького 500м тому з Інтером немає проблем
  •  

Andreyko

Прошу адміністратора внести поправки на рахунок мовлення в м. Дубно.
 DVB-T2: з Підгаєць (Луцького р-ну) можуть прийняти тільки жителі західної частини міста і то - сигнал по Strongu 40-60%
         з Антополя (Рівного) - східна (до базарчика) і північна частина міста -сигнал 50-70%
         з Кременця (Тернопыльської обл.) - південна частина і центр. (р-н Цукрового) сигнал 90-100%
 РАДІО: 89.8 - (FM Галичина)з Луцька - на автомобільну магнітолу приймається майже по всьому району. (Беруть сумніви що там 0.25 кВт)
P.S Спостереження власні, працюю інсталятором супутникового тб, інколи приходиться допомагати людям з ефіром :lol:
  •  

admin

ок
зрозумів
а тепер питання, яка висота прийому та яка антенна?
  •  

admin

Цитата: "Andreyko" post=45150Прошу адміністратора внести поправки на рахунок мовлення в м. Дубно.
 DVB-T2: з Підгаєць (Луцького р-ну) можуть прийняти тільки жителі західної частини міста і то - сигнал по Strongu 40-60%
         з Антополя (Рівного) - східна (до базарчика) і північна частина міста -сигнал 50-70%
         з Кременця (Тернопыльської обл.) - південна частина і центр. (р-н Цукрового) сигнал 90-100%

передивився мої карти покриття
Рівне співпадає
Підгайці, згідно рельєфу, - має бути північ та схід міста, аніж захід
Кременець - мабуть там таки 7,5 ДБ антени а не 10, інакше приймало б в усьому місті
  •  

admin

зрозумів
там ще й частоти співпадають
  •  

Сегодня в Ровно молчат все ФМ-ки и УКаВешки кроме 1 канала НРКУ
  •  

RadioS

Я теж помітив що на профілактику це не схоже,тому що коли профілактика ,то не працює телебачення та радіомовлення взагалі,а так тв є а радіо немає,до цих пір аж дивно :dry:
  •  

iskostya

Цитата: "RadioS" post=45840Я теж помітив що на профілактику це не схоже,тому що коли профілактика ,то не працює телебачення та радіомовлення взагалі,а так тв є а радіо немає,до цих пір аж дивно :dry:
Ну а почему нет? Антенны радио находятся как-правило отдельно от антенн тв, поэтому определённые работы можно проводить и без выключения всего сразу.
  •