Друзі, хто є з Рівненщини може розповісти, чи мовить радіо Шлях у Вараші, бо мовлення немає, а ліцензія на мовлення певно анулюють, бо закінчилась вона 11 лютого, тобто кілька місяців тому. Якщо немає, то є питання до НСТУ, чи планує мовити за тимчасовим дозволом ще 4 години на добу. Я про радіо "Промінь". Також є питання до радіо "Ритм", чому вона не відмовляється від ліцензії на 2 години радіомовлення і не стає місцевим продакшеним, який у тому ж обсязі виробляти контент для Люкс ФМ у Рівному? Є питання до радіостанцій "Полісся" (Дубровиця) та "Радіо Березне", чому вони не хочуть спільно з НСТУ виробляти контент для Дубровицького та Березнянського районів, відповідно і чому вони не хочуть давати додатковий час для місцевих врізок на УР 1 з Рівного та чому вони не беруть участь у конкурсах, аби в'язти собі окрему FM-частоту. Є питання і до радіо "Говорить Копань" щодо того, чи планує у випадку, якщо все ж виграє на конкурсі і почне мовлення у FM, ретранслювати УР 2, УР 3 чи Армію FM, яких у Копані немає. Є питання і до телеканалу з Дубна "ТРD". Чому цей канал не хоче відмовитись від прикрих 4 годин на день, аби цілодобово мовити у кабельного "Вільного слова з України", в інтернеті, IPTV та інших засобах телебачення. Є питання і до радіо "Марія", яка є на УКХ у РівномуЧому ця радіостанція не переходить в FM і ретранслює "Radio Mv". До речі, у мене є питання, чи припинилося мовлення "Radio Mv" у Рівному, бо УДЦР повідовляло про припинення мовлення цього радіо у Дубному, а що з частотою 95,5 МГц, де і мовить це радіо - не знаю. Є питання до місцевих проводових радіостанцій. Чому вони не хочуть вигравати радіоконкурси і переходити в FM з можливістю ретранслювати УР 2, УР 3 та Армію FM, яких у деяких містах і селах Рівненщини немає Є частоти у Антополі, Кортелісах, Стариках, Зарічному, Острозі, Сарнах, Вараші, Радивилові... Є можливість купити ліцензію на радіомовлення у Львівської хвилі, яка схоже у Цепцевичах не почне мовлення, бо до 10 травня, згідно умов ліцензії, мають почати мовлення, а щодо цього ще немає планів. А якщо тут не почнуть мовлення - їм заьеруть частоту і буде конкурс на радіомовлення. Це риторичні питання.