ТРМ у Рівненській області

Автор fm21, Лютий 22, 2011, 08:56:58

Попередня тема - Наступна тема

jur_fm

Сфера 105,9 RDS:

PS SFERA FM
PI 6432
PTY None
AF 102.2

DrewUA

Промінь 101.1 (Вараш) трансляція не відстає. Можна прибрати.
  •  
    Подякували за цей пост: admin, corazon

Roman3101

Цікава ситуація по конкурсу на м.Рівне . Подались два претенденти майже з однаковою назвою , але це зовсім різні радіостанції :

1)Радіо Рокс Україна (Приватне підприємство "Фірма Лямін") від "Тавр Медіа" м.Київ.

2)Радіо Рокс (Приватне підприємство "Рекламно - продюсерський центр "Терра - У") . Я так розумію це місцеве радіо з м.Рівне .
  •  

0-0-0-0

Не такі вже й різні. ПП "Рекламно-продюсерський центр Терра-У" - це юридична особа рекламної агенції "Радіодім", яка займається розміщенням реклами на радіостанціях TAVR Media у Рівному. Тож, я вважаю, що незалежно від того, яка з цих 2 юросіб виграє (якщо, звісно, вони виграють), у разі перемоги хоча б однієї з них до Рівного повернеться київське Радіо Рокс.

Roman3101

Цитата: 0-0-0-0 від Вересень 26, 2025, 18:03:40Не такі вже й різні. ПП "Рекламно-продюсерський центр Терра-У" - це юридична особа рекламної агенції "Радіодім", яка займається розміщенням реклами на радіостанціях TAVR Media у Рівному. Тож, я вважаю, що незалежно від того, яка з цих 2 юросіб виграє (якщо, звісно, вони виграють), у разі перемоги хоча б однієї з них до Рівного повернеться київське Радіо Рокс.
Такий собі "хід конем" , щоб збільшити шанси на перемогу у конкурсі.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

vital-fm

Якщо місцеві візьмуть, то зможуть взяти собі якусь годину 2 на день від ефіру.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon

Radio_2019

Більше 2 тижнів тому на Максимумі у Рівному (90,0) зник RDS.
Цього тижня RDS було відновлено, але рівень гучності став трохи нижчим.
Перекос на лівий канал надалі присутній.

Водночас, на Люкс FM (90,9) в стерео з'явився перекос на правий канал.
Під час включень Ритм FM перекосу немає, натомість звук тут приблизно з літа трохи перевантажений.

Виходить що, Люкси доставляють до передавачів вже кривий стереосигнал.
Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦
  •