ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

DrewUA

3 дні мовлення 12 знову було відсутнє (сьогодні мовить).
Ну а їхній ТГ канал від сьогодні перейменовано і контролюється головним редактором ІА Конкурент (Конкурент TV).
  •  

SzymonPL

97.9 DJ FM has RDS))

DJFM ***** Pop Music + RT: DJFM - Reklama 097 2369 000 - djfm.ua ***** PI Code: 62DA + AF
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

Антон

На 12 каналі висить геліотропний колір екрану, а далі - чорний екран.
  •  

DrewUA

Я думаю що сенсу писати про 12 канал вже нема. Канал напівживий,і мовить спорадично.
Таке враження що бояться нарватись на штраф і втратити ліцензію, але і дозволити мовлення як раніше вже теж не можуть.
  •  

SzymonPL

92.7 Nashe Radio & 95.4 Radio Avers are transmit in horizontal polarization (H).

Here the broadcast in pol. H has been for a long time - and Nashe Radio has been broadcasting like this since the start of the broadcast.

Nashe Radio 92.7 was received in Poland via tropo yesterday:

https://www.youtube.com/watch?v=3OWFWvi8rp8

admin

Цитата: DrewUA від Жовтень 21, 2024, 18:37:05Я думаю що сенсу писати про 12 канал вже нема. Канал напівживий,і мовить спорадично.
Таке враження що бояться нарватись на штраф і втратити ліцензію, але і дозволити мовлення як раніше вже теж не можуть.
додав
У T2 було відсутнє мовлення з 11/09/2024 по 10/10/2024, після цього мовлення у Т2 нестабільне.

•  

Антон

12 канал знову чорний екран
  •  
    Подякували за цей пост: admin

Антон

12 канал мовлення відновлено
  •  

TV-Ukr

На сусідньому форумі пишуть, що в районі Бреста чутно глушилку на 107.3 для глушіння Радіо Брест. Скоріше за все, із Шацька.
  •  

Антон

В 12 каналі мовить без звуку
  •  

admin

•  

BanderaTV

•  

Антон

•