ТРМ в Хмельницькій області

Автор pavlo_r, Жовтень 16, 2011, 16:05:48

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: "Ігор" post=28953
Цитата: "pavlo_r" post=16992О всемогутній копіпаст. Адміністратор тепер може до них, так сказать, звернутись  :diablo:  
вражаюча копія. Як я таке пропустив?
Щей з коментуванням сторінки - як в старі добрі часи ...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

комменти то того сайту, а не цього
  •  

Vova.UA

Теофіполь, 60 км від Хмельницька - прийом мультиплексів з обл. центру на рівні 80-90%.
Тільки я точно не знаю - це рівень чи якість )))
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

фотка и координаты довольно старой мачты ПРРС в Солобковцах на линии Хмельницкий-Кульчиивцы
http://ukrtvr.org/53
  •  

admin

Ексклюзив, той що на 25 ТВК, ще раз змінив власників. Ніхто не в курсі, що у них за нові власники?
  •  

pavlo_r

На 102,5 ледь чутний, хриплий звук, схоже, що не під'єднаний "мінус" на вході в передавач. Наше радіо іде без РДС (може хто писав вже, нн пам'ятаю). Взагалі РДС мені вдалося прийняти тільки на Люкс ФМ і ОК ФМ. Можливо, ще КІСС, але РДС на 103,6 я взагалі ніколи не бачив.
  •  

pavlo_r

Старокостянтинів:
Побачив на сторінці міста відмітку про піратську станцію на 87,5 і вирішив поїхати в район Хмельницькгазу перевірити.  Сигнал вдалось прийняти майже відразу, але не дуже сильний і не шансон, а... весільні пісні, що відразу змусило запідозрити не піратське мовлення. В міру наближення до автомобілів припаркованих через дорогу сигнал зростав і біля одного з них почав прийматись на тверде 5. Підозри підтвердились коли "пірат" від'їхав і сигнал зник. Більше нічого на 87,5 прийняти не вдалося. Зафіксував ще сигнал на 108,0 але це теж виявився трансмітер.
Тепер кілька зауважень по ефіру. Дегена в мене з собою нема, тому все перевіряв телефоном. Отож, як і раніше добре приймається Люкс ФМ з Хмельницького. 3+ навіть РДС спрацьовує без помилок. Поставив би вищу оцінку, але в русі є багато місць, де сигнал затухає. Найсильніший сигнал на 102,1 Ретро ФМ. 4 бали, телефон легко знаходить хвилю при автопошуку і під час руху вулицею затухання майже нема. Також слід прибрати на сторінці Хмельницького помітку "низька якість звуку" навпроти Ретро. Звук хороший, якщо не сказати чудовий.
102,3 Супер радіо, Полонне. Скоріше за все нема мовлення. Раніше дуже добре приймалося в Старокостянтинові, зараз не чути зовсім.
103.4 Житомирська хвиля. Думаю варто внести в таблицю міста, з поміткою слабкий сигнал. Прийом є постійно коли сюди приїжджаю, сьогодні теж чути на 2+
Інші станції на сторінці Старокостянтинова можна залишати без змін.

П. С. В нижньому УКХ чути дві хвилі: Одна УР1 з Хмельницького, а інша можливо Промінь звідти ж. Буде нагода перевірю точно.
  •  

admin

так це 3+/- - слабкий сигнал, а не 2+
  •  

pavlo_r

Щось я давненько в правила не заглядав. Тоді так:
103,4 - 3-
101,2 - 4
102,1 - 4+
  •  

admin

103,4 - 128 км
розумієте що означає не заощаджувати на потужності та антеннах
це я для НРКУ
  •  

pavlo_r

Де це 103,4 тільки не чути. Я Житомирську хвилю іноді Дегеном на Львівщині виловлюю. Буває, що навіть в Жовкві.
  •  

prostoone

На 107.6 началось вещание Авторадио.
  •  

Miro

Если быть точным, то вещание Авторадио в Хмельницком началось 16 марта в 17.00. Качество приема на 4
  •  

Miro

Уже вторую неделю отсутствует вещание Авторадио в Хмельницком.
  •