Київ

Автор sergioo, Жовтень 17, 2011, 11:40:00

Попередня тема - Наступна тема

Qolo

Цитата: kram2000 від Березень 27, 2026, 21:39:55Ви мене вибачте, але що за це Покемон ще?

Просто для мене особисто назва «Репортер» асоціюється з однойменною новиною передачею на Новому каналі.
Певно одеський телеканал "Репортер" планує розширюватися, судячи з того, що та власниця дотична до ківаловської юридичної академії.

UPD. Бачу, що на цей конкурс з якогось дива подався ще й дніпровський канал ІРТ, який вважають власністю місцевого політика Загіда Краснова (як і дніпровський телеканал ОТВ), то є деяка ймовірність, що "Репортер" може бути й з Дніпра - https://reporter.ua/ Це медіа теж вважається "красновським", й до повномасштабки намагалося вийти за рамки просто новинного сайту та вуличного/інтернет-радіо.
  •  

kotenko.

Ага, тільки тільки в київського і одеського Репортера лого поки різні, а от з дніпровським є схожість.
#наташанемішай
  •  
    Подякували за цей пост: corazon, Qolo

vital-fm

В цифру стали заходити всі,хто хоче, бо вже нікому не треба.
  •  

0-0-0-0

Цитата: Qolo від Березень 27, 2026, 21:58:11UPD. Бачу, що на цей конкурс з якогось дива подався ще й дніпровський канал ІРТ, який вважають власністю місцевого політика Загіда Краснова (як і дніпровський телеканал ОТВ), то є деяка ймовірність, що "Репортер" може бути й з Дніпра - https://reporter.ua/ Це медіа теж вважається "красновським", й до повномасштабки намагалося вийти за рамки просто новинного сайту та вуличного/інтернет-радіо.
Офіційно, окрім депутата Дніпровської міськради від красновської "Громадської сили" та номінального директора красновських же рекламних фірм Станіслава Басова, ТОВ ТРК ІРТ також володіє Оксана Нечай. А це вже підручна Олександра Вілкула та власниця ТОВ "Інді радіо", яке на своїй нікопольській ліцензії ретранслює криворізьке "Радіо Мегаполіс".

Також ТОВ ТРК Нова (юрособа телеканалу ОТВ), якою теж володіють Басов і Нечай, регулярно отримує підряди від підрозділів Криворізької мерії, яка цілком підконтрольна Вілкулам.

Тож, я не здивуюся, якщо у разі перемоги ІРТ на конкурсі замість нього розпочне мовлення, скажімо, криворізький "Перший міський", який подався на конкурс вже в рідний Кривий Ріг. А якщо у Києві ще якусь ФМ-частоту на конкурс виставлять, то туди і Радіо Мегаполіс заявиться.
  •  

kram2000

Цитата: 0-0-0-0 від Сьогодні в 15:07:54А якщо у Києві ще якусь ФМ-частоту на конкурс виставлять, то туди і Радіо Мегаполіс заявиться.

В той же час як красновський «Інформатор» так досі і не запустив FM-мовлення у Сумах..
  •  

BanderaTV

Цитата: kram2000 від Сьогодні в 15:12:15В той же час як красновський «Інформатор» так досі і не запустив FM-мовлення у Сумах..
Чому ж ти не згадуєш ще Красногорівку й Умань?
  •  

kram2000

Я про них забув. Просто згадав за обласний центр, де вони не запустилися ще.
  •  

TV-Ukr

Цитата: kram2000 від Сьогодні в 15:12:15В той же час як красновський «Інформатор» так досі і не запустив FM-мовлення у Сумах..
Цікаво, чому дали цю частоту саме Інформатору, а не ТАВРам.

velychko.op

Цитата: kram2000 від Березень 27, 2026, 21:39:55Ви мене вибачте, але що за це Покемон ще?

Просто для мене особисто назва «Репортер» асоціюється з однойменною новиною передачею на Новому каналі.
це ще назва новинної програми на прямому))
  •  

vital-fm

Цитата: TV-Ukr від Сьогодні в 18:38:55Цікаво, чому дали цю частоту саме Інформатору, а не ТАВРам.
Вони тоді з "класик" радіо на конкурси не ходили, а пробували замахнутись на нову мережу, от і пролетіли, чи були серед претендентів "Люкси" не пам'ятаю, вони були б реальніші на перемогу.
  •  
    Подякували за цей пост: corazon