Доброго дня.
Мене звуть Андрій. Я є працівником "Радіо Мрія".
Одразу дам відповідь на деякі питання.
РМ фізично не може піратсько виходити в єфір, так як орендує передавачі концерну РРТ. РОДТРК на разі припинило мовлення, РМ виходить в єфір в тестовому режимі, зі згоди концерну з оплатою по повній программі. Якщо мовлення РОДТРК, чи іншої компанії під іхньою ліцензією відновиться, нас вимкнуть і просто поставлять перед фактом.
РМ мовить в моно, це ток радіо, музика - побічне.
Трохи дивує позиція адміністратора, дещо полярна та нагадує "... я книгу не читал, но думаю что...". Правда розмова про те, що пару затисавшихся збоченців НЕ Є Ісусом, Церквою, чи її офіційною позицією - тема окремої гілки на іншому форумі. Скажу лише, що вони своє відгребуть, мало не буде.
Ви вже помітили, що ми почали мовити в Ковелі та Рівно. Нас на разі цікавить, в якому радіусі нас чути і чи чути нас в Луцьку. Якщо є хто в цих межах, будемо вдячні якщо увімкнете нашу хвилю. Авжеш ми зробимо об'їзд, але це буде аж наступного місяця.
Якщо маєте питання відносно роботи "Радіо Марія", можу відповісти. Якщо почуєте щось дивне, не типове для комерційної станції - спробую пояснити.