Хочу уточнить названия станций, которые я приводил в списке на КВ:
KNLS - Новая жизнь
KSDA - Голос надежды
Так будет более понятно.
ЦитатаЗабув, що вони мовлять з РАТЕЛа
Я живу на західній околиці Києва, і там Єммануіл погано приймається, не на всякий приймач. Тому також, що передавальна антена РаТела, що на Подолі, ледь виглядає з-за бугра у мене на 16 поверсі. А Марія з мачти КРРТ видна у повний зріст, тож перевага наголову. І зараз під Яготином Марія приймається, а Ємануіл навіть на телеантену не чутно.
ЦитатаПланирую съездить к ним в гости, объяснить им причину их неуверенного приема, а то потратят впустую деньги на увеличение мощности.
У мене якось гостював Сергій Сосєдкін (хто знає, він працював на HCJB "Голос Анд" в Еквадорі, робив DX-програму). Він якраз приїзжав на конференцію, яку хостило "Р.Емануіл". Тож він піднімав там питання про погану чутність, на що йому відповіли, що в Києві чутно нормально. Мабуть моніторили крутими приймачами. А за періферію вони не хвилюються. Чим багаті, тому й раді.
ЦитатаНу, и не стОит забывать про религиозных "радиохулиганов". Уже который год , по крайней мере, на севере-северовостоке Украины на "пионерском" диапазоне в вечернее время слышны религиозные передачи на русском. Частота - около 1630 кГц.
Я за цією загадковою станцією стежу вже декілька років. Вона не зовсім похожа на "хуліганів". Працює дуже інтелігентно. Транслюються всю ніч якісно записи молебен, а також пісень і музики релігійного і духовного змісту. Частота 1632-1633 кГц. Сигнал доволі сильний, робота оператора дуже коректна, без недоліків. Характерно, що нема ніяких анонсів і взагалі голосу диктора. Всі мої закиди колегам ідентифікувати станцію майже нічого не дали. Найбільш вірогідна версія, що буцімто це в Кіровоградський області хтось під назвою "Береза". Але мені більш близька моя ідея, що це може бути оператор-послушник при якійсь церкві. Може хтось щось знає точніше?