Із Хелоуіном вас усіх, з гарбузами!
Може Глобал 24 присвятила своє відкриття саме цьому святу.
Вирішив уночі не поспати, а послухать, що буде. І було як на мене дуже цікаво. Чутність вночі була дуже гарною, навіть не подумав би, що за їхніми даними направленість кудись на Далекий Схід. Мабуть так гарно у них випромінюється боковий пелюсток діаграми антени, а також дуже сприятливий прохід радіохвиль, бо сьогодні було добре чутно також RUI на 11580 кГц. Моя бувша колежанка по англійській редакції RUI Віра Малій розповідала історію Межигірського монастиря-заповідника, в якому хозяйнували тоді запорожці.
Нонстоп рокпопмузика на 9395 закінчилась мабуть десь коло 23.30ЮТС, розпочалася робота диктора. Об 00.00ЮТС якби розпочалися власно передачі за роскладом. Далі я слухав через дрімоту, періодично просинаючись, щоб послухать. Було дуже цікаво. Наприклад, у програмі були історичні записи виступу Джона Кенеді стосовно Карибського кризісу, потім були цікаві для мене пісеньки 1962 року і з топ-чарту 1954 року (6 перших пісень). Музики було досить багато, але й серьозних передач, присвячених, наприклад, також Нельсону Манделі. Далі спав з навушником у вусі.
На ранок чи проходження послабло, чи також на 9400 кГц включились курди (через Молдову?) і дуже вже приглушують. Такщо вже гаплик настав Глобалу 24. Знову таки допомагає нижня бокова LSB.
Взагалі дуже цікава радіостанція, але ж не спати через неї - це вже не для мене. До того ж зимою повинні бути провали в проходженні, особливо у магнітних бурях.