Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

iskostya

Цитата: "admin" post=45098и нафига жечь столько лишней электроэнергии..мне не ясно
Затем же - зачем и асфальт и ремонт дорог делают прямо перед зимой, по первому снегу.
  •  

andrey1985

У Рівному (Антопіль) незадовго до 15:00 увімкнув приймач на УКХ і побачив, що є мовлення УР-1 на 66,53 МГц і Промінь на 67,46 МГц. Після цього подивився новини на каналі РТБ, там сказали, що о 15-й годині мовлення на УКХ відновилось.
  •  

Alex-xx

!!! В Сумах знову мовить Промінь на УКХ 67,28 мгц.
  •  

andrey1985

А, так це вчора мовлення відновилось. Я мабуть недочув по новинах або сюжет показували вчорашній. Вчора слухав, мовлення не було. Але я, мабуть, слухав до 15:00.
  •  

дрон

Цитата: "RomHol" post=45100ефір УР-3 на 70,46 МГц з Ізюма протягом останніх 10 місяців можна іноді послухати навіть у деяких місцях Харкова. Він, звісно, неякісний, непостійний, і залежить від багатьох умов та типу радіоприймача.

У мене в с.Буди (на південний захід від Харкова) відстань від Ізюма 124 км (тобто, відстань від передавача більше ніж до Харкова) постійний прийом на "Ішим-003-1". Антена - веєрний діполь ТАИ-12, розвернутий на Харків (під кутом 90 градусів від Ізюма).
  •  

admin

это ни о чём не говорит
в ФМ для подобного сравнения есть Деген и прочие
  •  

дрон

Цитата: "admin" post=45115это ни о чём не говорит
в ФМ для подобного сравнения есть Деген и прочие
Звичайно, це різні приймачі, "Ішим" - стаціонарний трансляційний, тобто такий, як на радіовузлах стоїть. У Харкові мій інший "Ішим" приймає Р.Маяк з Бєлгорода (відстань 66 км)на півметровий відрізок дроту.
Місцеві УР-1 та Промінь приймає на цвях 80 мм.
  •  

pavlo_r

Тетіїв. УР1 також працює. Передавачі 936 КГц і 549 КГц в Красному Львівської області відключені.
  •  

Radiostyle

•  

Slushatel

такі ж логотипи 2-го, 3-го, та 4-го каналу українського радіо
  •  

дрон

Цитата: "Slushatel" post=45216такі ж логотипи 2-го, 3-го, та 4-го каналу українського радіо
Мабуть вирізані номери каналів УР символізують скорочення коштів на мовлення.
  •  

Slushatel

Цитата: "дрон" post=45217
Цитата: "Slushatel" post=45216такі ж логотипи 2-го, 3-го, та 4-го каналу українського радіо
Мабуть вирізані номери каналів УР символізують скорочення коштів на мовлення.

Може й так, але особисто мені більше подобались попередні логотипи УР, ті які зараз є на сторінках УР-1, Промінь, Культура та ВСРУ
  •  

дрон

А хтось і на зміні логотипів заробив.
Вам кольори на лого нічого не нагадують? Мабуть креативна команда звідти була?
  •  

Slushatel

Цитата: "дрон" post=45219А хтось і на зміні логотипів заробив.
Вам кольори на лого нічого не нагадують? Мабуть креативна команда звідти була?

Нагадують, стосовно креативної команди хто-зна... Може вони ці логотипи розробили в знак подяки прем"єр-міністру зате що посприяв відновленню мовлення НРКУ.
  •  

GMB

УР меняет лого быстрее, нежели центральные каналы и радио  :)  - нафига?
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •