Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

ну зачем отказыватся? лучше 12 часов Культуры чем ничего

Цитата: FMDX від Жовтень 03, 2014, 23:31:03
Та я й сам за видалення Ери з УР (вони, крім першого, ще й на Промені були, не знаю, чи тепер також), а особливо з УТ-1, але якщо ОДТРК зі складнощами щось цікаве таки зможуть втиснути у сплюснутий радіоканал, то ці 2 ЕРівські просто зникнуть. Ну чи тоді писати "письма по просьбам трудящихся" 8-) на Еру-ФМ, щоб перенесли туди. Хоча там формат інший і студія, наскільки розумію, теж, тож складно то буде...
тоді смайлики правильно вибирай
  •  

Александр

ЦитатаЯк відомо, у вихідні з 14ої до 15ої транслюються 2 цікаві передачі "Радіо Ера на Першому" -- одна туристична, інша мовня.
Цікаво, що у вихідні якраз у 1400-1500 у Києві на 105 МГц замість УР1 включають "Промінь". Тож ці цікаві передачі не послухаєш.
ЦитатаКак подсказывает мне  интуиция, там, где две частоты, будет сначала "Промiнь" для молодёжи, а потом уже "Культура". 
Уже много лет я слышу, что в НРКУ собираются оставить УР1 и Культуру, а Проминь ликвидировать.
  •  

Yuriy

Цитата: Александр від Жовтень 04, 2014, 12:01:16
Уже много лет я слышу, что в НРКУ собираются оставить УР1 и Культуру, а Проминь ликвидировать.
УР 2 и УР 3 можно совместить вместе, есть зарубежный опыт. На канадском "CBC Radio 2" раньше играла классика и джаз, а теперь разные музыкальные направления. И, кстати, у них стало больше слушателей.

•  

SO

Цитата: admin від Жовтень 03, 2014, 17:11:42
я так розумію тут питання навіть не в частотті, де де а в Хмельницькому знайти не проблема, а в грошах, уріжуть ОДТРК

там тяжко буде в регіонах. Спілкувався з головним інженером однієї з ОДТРК, у нього ЗП більше на 200 грн мінімалки по країні. Куди їх різати вже(( хіба кількість журналістів.
  •  

admin

отож, не потрібен персонал на 24 год/добу
  •  

SO

Цитата: admin від Жовтень 04, 2014, 14:22:26
отож, не потрібен персонал на 24 год/добу

вони там врізками займаються, без них поки нічого не вийде. Тракт так побудований.
  •  

admin

•  

Yuriy

ЦитатаМи розглядаємо сьогодні дві концепції. Або розподілимо ці частоти між вже існуючими мовниками, яким не вистачає покриття в тому чи іншому місті, або ж оголосимо конкурс на якесь тематичне радіо - наприклад, дитячу радіостанцію або станцію української музики.
http://nrada.gov.ua/ua/publikaciivzmi/23923.html
Радіо "Промінь" може потрапити під цю концепцію.
  •  

Radiostyle

Цитата: Yuriy від Жовтень 05, 2014, 02:58:07
http://nrada.gov.ua/ua/publikaciivzmi/23923.html
Радіо "Промінь" може потрапити під цю концепцію.
Значить скоро конкурс)
Мені більш варіант №2 подобається)
  •  

admin

•  

SO

Цитата: admin від Жовтень 05, 2014, 07:59:27
Короче будет Кировоград2

Буде мабуть 24 з концепцією радіо новин і частково укр музики
  •  

2692775

Ввечері УР-1 можна чути навіть в Московській(!) області: "В Москве можно принять "Перший канал" Украинского радио точно вечером с 10-и где то до 1 часа ночи. Но помехи ужасные, хотя когда как. Если выехать в область то ловится спокойно и нормально. Частота для приёма 549 кГц."
Посилання http://dxing.ru/forum.html?func=view&catid=20&id=730&limit=8&start=208
  •  

admin

Та ні, у Кіровограді пішов Шансон замість НРКУ. Сподіваюсь цього разу не вийде так само.
  •  

SO

Цитата: admin від Жовтень 05, 2014, 12:06:44
Та ні, у Кіровограді пішов Шансон замість НРКУ. Сподіваюсь цього разу не вийде так само.

Було таке. Забрали 5 кВт-ну частоту з РТПЦ :nosuper:
  •  

Александр

Зимой будет еще лучше и продолжительнее слышно, почти целый день. Я сообщал в НРКУ про возможность приема 549 в России, но там сказали, что целью является только Крым. Неэффективно у нас используют технику. А как бы было неплохо хотя бы пару часов утром и вечером вещать на СВ на русском.
  •