Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

DeJar

Впервые за несколько лет попытался принять. В 10:00 слабо принималась, сейчас, в 10:30, только несущая в шумах угадывается.
  •  

Александр

Может потому, что Одесса ближе к Запорожью почти на 100 км, мертвая зона уже сказывается. Также направленность антенны (диполь) у них имеет значение. У меня с 9.00 было слышно тоже гораздо лучше, устойчиво, а после 10 появились замирания, и к тому же в 11.00 включились китайцы и начали гудеж своей несущей.
http://files.webfile.ru/5223aae9b9f69e2514c2fd0a8163897d
Принимаю на антенну 35 м и приемник Санжин 909Х.
После 11 трансляция продолжалась до 12.

П.С. Наврал я - приемник саморобный ЕАС.
  •  

Radiostyle

Сьогодні зранку був анонс частот,то на Київщині назвали Київ 105,0,УКВ 68,51 не назвали,потім сказали Білоцерківський р-н 106,8 саме місто чомусь не назвали?! і Тетієвський р-н 70,22, фм 102,9 не назвали,Березань 92,6 та Славутич 106,6 також не назвали?!
  •  

vital-fm

Я вже не дивуюсь, у нас в Кременці ОДТРК скільки часу на фм, а заставка ще й досі тільки на 69.83 в Тернополі закликає.
  •  

Александр

Цитата: Radiostyle від Січень 09, 2015, 09:39:06
Сьогодні зранку був анонс частот,то на Київщині назвали Київ 105,0,УКВ 68,51 не назвали,потім сказали Білоцерківський р-н 106,8 саме місто чомусь не назвали?! і Тетієвський р-н 70,22, фм 102,9 не назвали,Березань 92,6 та Славутич 106,6 також не назвали?!
У них почти всегда халтура в анонсах. На сайте указано так:

Київ   
УКХ
моно
68,51
15
Березань   FM   стерео   92,6   0,25
Біла Церква   
FM
стерео
106,8
0,1
Київ   FM   стерео   105   5
Тетіїв   FM   стерео   102,9   0,1
Славутич   FM   стерео   106,6   0,03
Сомневаюсь, что в Березани уже заработал передатчик. Кто там поближе (в Яготине?), пусть помониторит.
  •  

admin

там УР-1 на новых частотах нигде не начал вещать?
  •  

velychko.op

•  

admin

•  

fmdxua

Цитата: mikhail від Січень 11, 2015, 18:13:27
а від коли то має бути?
Цікавився у ПФКРРТ по даному питанню, сказали орієнтовно з кінця лютого планують розпочати мовлення.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

admin

•  

fmdxua

Цитата: admin від Січень 11, 2015, 18:35:22
не пояснили чому?
Дослівно вже не пам'ятаю, але суть затримки - перекладування паперів з однієї купи на іншу + із  запланованим початком суспільного мовлення  це якось  також пов'язано.  Як мені сказали, на тих частотах, що виділили для УР-1 будуть передачі відмінні від УР-1, того що на середніх хвилях і радіоточці. Що саме вони там планують транслювати я до кінця і не зрозумів.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

GMB

не понимаю - почему еще нет вещания УР1 в Константиновке по той же программе, что и Радио 24 и Русского радио
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

admin

•  

vital-fm

Цитата: fmdxua від Січень 11, 2015, 19:00:04
Дослівно вже не пам'ятаю, але суть затримки - перекладування паперів з однієї купи на іншу + із  запланованим початком суспільного мовлення  це якось  також пов'язано.  Як мені сказали, на тих частотах, що виділили для УР-1 будуть передачі відмінні від УР-1, того що на середніх хвилях і радіоточці. Що саме вони там планують транслювати я до кінця і не зрозумів.
А може до березня упорядкують відрізки мовлення, про це ж ніби говорилось.
УР1 набагато краще запустити єдину версію і після виходу в фм прибрати УКВ частоти в цих містах, чи передати їх 3-му каналу.
  •  

Александр

Цитата: Radiostyle від Січень 09, 2015, 09:39:06
Вчора їздив на електричці в Яготин через Березань - на 92.6 ні гу-гу.
  •