Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

puron

Хлопці не спішіть, сказано було до 1 березня, ліцензії НРКУ на FM частоти отримала  чекати залишось трохи більше місяця до виходу в ефір!
  •  

Александр

Цитата: admin від Січень 17, 2015, 12:16:34
Так я не понял, что такого радостного именно в сегоднешней новости.
Результаты конкурса не сегодня ж объявили.
Ну даешь, ведь сам говорил, что у НРКУ бумажки нет.  :wink: А без бумажки держконтора не работает. Вот и получили наконец.
ЦитатаА УР1 по областях це перешкоджання НР?
Це було перешкоджання НР вигідно торгувати ефірним простором. А від злидаря НРКУ яка їм користь у кишеню? Бачу, це важко зрозуміти тим, хто не мав справи з НР.
ЦитатаНе бачу зв'язку, хоча Вам на СХ видніше.
Може це цинічно, але іноді біда допомагає. Якби не термінова необхідність підвищення інформаційної протидії російським і сепарським ЗМІ, а також накрученню з боку ВР, НР і надалі б не бачила НРКУ впритул. Треба не тільки бачити нинішні благодіяння НР, а й звідки виникає така їхня поблажливість.
ЦитатаПрограммы НРКУ мне нравятся и будут нравятся, а вот их отношение к гражданам,на мой взгляд, абсолютно наплевательское.
Опять двадцать пять... Видно, что вы не работали на держпредприятии. Очевидно объяснять тут постоянно одно и то же бессмысленно. Тем более, что я не уполномочен. Обращайтесь в НРКУ, концерн РРТ - они вам может быть разъяснят причину. Конечно, огрехи в работе НРКУ есть, но я не валил бы все на них. Держструктура - там сложные взаимоотношения с вышестоящими и родственными организациями, службами, которые не обойти. Субординация.
  •  

admin

Цитата: Александр від Січень 17, 2015, 16:31:47
Ну даешь, ведь сам говорил, что у НРКУ бумажки нет.  :wink: А без бумажки держконтора не работает. Вот и получили наконец.
хм, НР приняла решение о том что даёт часы ОДТРК НРКУ, изменяет лицензии ОДТРК, проводит конкурс, конкурс выигрывает НРКу. И что после этого НР не выдала бы бумажку?

я от том что результаты конкурса не сегодня и не вчера были опубликованы.
а по бумажкам это не ко мне, а к SO/НРКУ и всеми кто ними подтираются
  •  

Александр

Так я о том, что пока не было бумажки, то нечем и подтираться. Теперь, когда она на руках, то можно действовать. :-)
  •  

admin

а я о том что НР давно обьявила что эту бумажку даст, и шаг за шагом доказывала это
  •  

Александр

Хоть десять раз объявит, но без бумажки ничего предпринимать нельзя. Вот когда с этой бумажки будут сняты копии и с соответствующими сопроводительными письмами и т.д. и пр. будут направлены в соответствующие организации, от которых собственно зависит организация, финансирование и выполнение отмеченных в лицензиях изменений - вот тогда дело должно как-то начаться. По крайней мере приблизительно так было раньше в держсекторе в нашей бюрократической державе. Почему-то мне кажется, что ничего еще не изменилось к лучшему. Се-ля-ви.
  •  

admin

•  

Yuriy

Цитата: Александр від Січень 17, 2015, 16:31:47
Опять двадцать пять... Видно, что вы не работали на держпредприятии. Очевидно объяснять тут постоянно одно и то же бессмысленно. Тем более, что я не уполномочен. Обращайтесь в НРКУ, концерн РРТ - они вам может быть разъяснят причину. Конечно, огрехи в работе НРКУ есть, но я не валил бы все на них. Держструктура - там сложные взаимоотношения с вышестоящими и родственными организациями, службами, которые не обойти. Субординация.
Александр, в стране война, и пора уже шевелиться. У меня снова возникают вопросы- в Шостке,Белополье, когда будет УР-1,малая мощность будет  такая,как и сейчас? И Середина-Буда будет продолжать зомбироваться Ситель, Андреевой и прочими. А на Крещатике 26 будут сидеть и говорить, там население нас не слышит. Почему не запустили в Старобельске НРКУ на 100.6? Почему в Холмах до сих пор не увеличили мощность на 106.1? Я уже просто не могу на всё это смотреть спокойно.
Я вижу,как крутятся и вертятся американские станции NPR, которым действительно не наплевать на слушателя,и что вытворяет НРКУ.
  •  

Александр

Вопросы не ко мне - я уже давно не работаю в НРКУ.
Читайте по этой теме в "Службе иновещания НРКУ". Опять же, почему людям так тяжело понять, что от НРКУ тут мало чего зависит? Хотя я понимаю, кто "наводит тень на плетень". Противников и конкурентов у НРКУ хватает.
  •  

vital-fm

Хлопці, хто знає, що там на львівщині з УР1 сталось, слухач на жовківщині слухав, оголосили, що припиняють мовлення на частоті, і пішла несуча, не знаю чи це УКВ частота була, може зі Львова приймав, sohok вже писав вище - результат, слухач перейшов на "Еру", НРКУ молодці, так тримати.
Олександре, в такому разі війна і тут не помогла, адже якби ОДТРК не відмовились від відрізків мовлення, НР, маючи пул частот, з конкурсу, що був на початку цього року, не виставила їх, так що тут виключно рука допомоги ОДТРК і ніякої заслуги НР, виключно поповнення бюджету через конкурс.
І все-таки я звинувачую ВР, якби вона прийняла відповідний закон, НР, виконавши свої функції посередника і бумажку видала б і частоти через УДЦР прорахувала б для УР, але ж у раді в нас сидять так, "побовтати язиками".
Де бойовийрадикал із законом про тимчасове мовлення, чи захисник ОДТРК під час розвалу з БПП, де їх ініціативи, якщо знають про проблему.
  •  

velychko.op

а звідки ми знаємо що на Жовківщині могли вимкнути?
  •  

vital-fm

•  

Polyvko V.

•  

vital-fm

Тоді не знаю, може Павло відпишеться, він в тих краях буває.
  •  

Александр

ЦитатаДе бойовийрадикал із законом про тимчасове мовлення, чи захисник ОДТРК під час розвалу з БПП, де їх ініціативи, якщо знають про проблему.
Якщо послухаєте сесії ВР на цю тему і інших бойових радикалів - всі печуться винятково про ТБ, а про радіо майже навіть і згадок немає. Бо вони всі молодці, якщо і слухають, то мабуть максимум "Шансон" на ФМ у своєму лімузині. Навіть проаналізувавши цей сайт, можемо зробити висновок, скільки "багато" особливо молоді цікавляться передачами УР. Тож не дивуйтесь, що НРКУ була весь час в немилості. Добре, що хоч нинішня ситуація допомагає звернути увагу на це, нарешті надали УР частоти. Для зрівняння я майже 10 років з 2000р працював в технічній службі НРКУ і мав змогу побачити, як НР весь час зневажливо відносилась до НРКУ, надавала ФМ частоти тільки комерсантам.
  •