Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

fmdxua

Цитата: vital-fm від Лютий 01, 2015, 08:09:03
fmdxua
Оскільки Ви тут, звірте УКВ та ФМ о 08.10, цікаво, чи одне і те ж буде.
Перехід у Полтаві та Сумах розмістив у записах з ефіру.
Суми не співпадають, на фм йде вчорашній вечірній повтор, підозрюю, що від 18.10, в Черкасах ніби теж.
У Хмельницьку своя політика, якщо всі решта женуть контент обласних з УКВ, то у них музична підбірка.
На даний час вже не можу послухати. При нагоді порівняю, зроблю запис.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Александр

Так на ФМ це де тільки один передавач, а в Києві є ще УКХ. Тому можна розділяти, як воно і робилося раніше. Взагалі ж я згодний, що доживем до понеділка - тоді будуть більш реальні розклади.
  •  

vital-fm

Олександре, розклади вже і так відомі, розкрийте графік на 105,0, там 4 години, а від УКВ, скоріш за все будуть відмовлятись, навіщо тягнути лишній баласт, ну і до березня оптимізують проводи, з рештою УКВ та фм буде тяжче.
  •  

avtodj

В Полтаві у місцевих відрізках мовить радіо Ваша хвиля. В ефірі інформаційні та пізнавальні програми власного виробництва.
  •  

admin

Цитата: vital-fm від Лютий 01, 2015, 04:17:02
Рівне 87.8 - УР 1, джерело: fmdx, Владе розбанив би ти його, чи без варіантів?
В інтернет версії йде чисте "Рівне фм", може Острог.
на яких умовах розбанити, так просто?
Острог не переоформляли!
  •  

vital-fm

Ну умови, переговори і подальший процес якось не моє, я запропонував, тобі вирішувати.
Хто писав новину на сайт, поправте Житомир - 103.4.
:дякую:
  •  

vital-fm

•  

Yuriy

На сайті НРКУ, я не побачив цієї новини. Така подія, а вони мовчать.
  •  

admin

бумажка не поступила, ну что б новость набрать
  •  

vital-fm

Тамтешнім операторам набору у вихідні не доплачують.
Редактори новин також відпочивають.
А ще від суботи могли трубити у всі...
А може то для них додатковий головний біль, бо мало того, що платити за СХ та УКВ, так ще й за фм.
Тепер по законах жанру мали б вимикати дублі УКВ - оптимізація ж як не як.
  •  

Yuriy

Vital-fm, а хіба не можна оптимізувати і поєднувати, ті хто читає новини, можуть і операторами набору на сайті бути?
  •  

vital-fm

Під оптимізацією я трішки не те мав на увазі, говорив про частоти.
А на сайті та в ефірі звісно ж так, але ж там який штат, хто його знає, у кого які обов'язки.
  •  

velychko.op

ну от ... після 18-ої на 87,8 було Рівне-ФМ ефір ідентичний 107,8
а після 19-ої на 87,8 - 1НРУ... на 107,8 ефір Рівне ФМ

на 66,53 -1НРУ також працює... бабуся слухає
  •  

vital-fm

Може 107,8 в Рівне захочуть перенести.
  •  

vital-fm

Житомирська хвиля в своїй заставці згадує Олевськ 101.9, інтернет версія з УР1, а не як у Рівному та у закарпатської ОДТРК.
Юрію може уточните інформацію звідти, що там?
:дякую:
9-та ранку, в ефірі жодної згадки, що в фм запустились, їм не запуск цікавіший ніж запуск, чи як.
  •