Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

а хіба це новина? от якби якось бронтозавра в КХ або СХ відновили би....
  •  

Yuriy

Цитата: vital-fm від Лютий 02, 2015, 09:08:23
Юрію може уточните інформацію звідти, що там?
Мій родич каже, що на 101.9 ЖХ веде мовлення час від часу. Він цю частоту не слухає. На 100.2 сигнал постійно стабільний.
  •  

Yuriy

Печально, что так в один миг отключили нормальные радиостанции, как Рівне FM, Житомирська Хвиля, Николаев, Таврия, Слобода и.т.д. Была бы умная политика государства, то все эти радиостанции могли бы делить эфир в FM с УР-2 (музыкальные программы), культурологические на УР-3 а разговорные на УР-1 ещё в 90-х. Так ещё приносить доходы в виде рекламы. 
Это и касается ТВ.
  •  

vital-fm

Рівне фм залишилось, 107,8 в Острозі, і 101,1 в Кузнецовську не переоформляли ну і інтернет мовлення, mikhail ж писав, що ефір йде місцевий на 107,8, з цього я і задавав питання по Олевську.
  •  

Yuriy

Він каже, що нічого  там вчора не чув. Я взагалі не розумію, який сенс вести мовлення у Острозі та у Кузнецовську, якщо немає повноцінного мовлення у Рівному? Були б у керівництва РОДТРК мізки, то вони б перенесли частоту 107.8 з Острога до Рівного і поділили ефір з УР-2, тому що їх формат добре поєднується. Теж саме стосується Олевська і Білопілля.
  •  

vital-fm

Ну так є ж ще "Тиса" на супутнику та в Ужгороді.
ХЗ, може "НРКУ" свої канали буде ротувати, як в новині написано, на "Культуру" чи на "Промінь" наприклад, ніби перша в пріоритеті, за наявності "Променя" в УКВ.
Поки що чекаємо на відмову від УКВ в нових містах мовлення.
  •  

RadioS

Цитата: Yuriy від Лютий 03, 2015, 01:58:18
Він каже, що нічого  там вчора не чув. Я взагалі не розумію, який сенс вести мовлення у Острозі та у Кузнецовську, якщо немає повноцінного мовлення у Рівному? Були б у керівництва РОДТРК мізки, то вони б перенесли частоту 107.8 з Острога до Рівного і поділили ефір з УР-2, тому що їх формат добре поєднується. Теж саме стосується Олевська і Білопілля.
Так 107.8 можна слухати в Рівному і без переносу,але з слабеньким звуком,якби вони добавили трохи потужності з Острога ,то не потрібно було б переносити частоту.
  •  

vital-fm

Дуже веселий облом виходить з трансляцією засідань ВР, я так розумію графіки писались з перспективою їх випилити з ефіру УР 1.
13.06 - засідання ВР, 13.10 - ОДТРК...
Якщо ж засідання зберегти, то логічним графіком був би, як я вже писав вчора відповідаючи Денису:
06.45-06.55, 08.10-09, 12.10-12.30, 14.10-16, 18.10-19.
  •  

Александр

Цитата: vital-fm від Лютий 03, 2015, 13:14:36
Дуже веселий облом виходить з трансляцією засідань ВР, я так розумію графіки писались з перспективою їх випилити з ефіру УР 1.
13.06 - засідання ВР, 13.10 - ОДТРК...
Якщо ж засідання зберегти, то логічним графіком був би, як я вже писав вчора відповідаючи Денису:
06.45-06.55, 08.10-09, 12.10-12.30, 14.10-16, 18.10-19.
Зато в Києві ВР іде без переривання по всіх каналах: УКХ/ФМ/провода. Взагалі наче в Києві нічого не змінилося, окрім Промінь убрали з ФМ.
  •  

vital-fm

Значить КДТРК ще не дозріла до запуску.
Чекайте - моніторьте.
  •  

Александр

Ще один плюс - нарешті в Києві о 0810-0830 на ФМ можна послухать передачу "Все є музика". Раніше була тільки на СХ. Ось сьогодні послухав програму про "Гапочку". :music: :super:
  •  

vital-fm

Це буде недовго тривати, КДТРК в скорому часі має розпочати мовлення, може з березня.
  •  

Александр

Сайт НРКУ не открывается.

П.С. Через фэйсбук RUI по старому адресу открылся.
  •  

Radiostyle

•  

admin

внесли новые ФМ частоты в частотное расписание
  •