Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: admin від Березень 01, 2015, 23:16:39
про Київ 10 кВт я теж давно хочу, але це ж ще й модернізація антен та фідерів. сам розумієш
і усе це КРРТ а не НРКУ
Та розумію...але ж одні не просять інші не хочуть)
  •  

Radiostyle

Цитата: vital-fm від Березень 02, 2015, 00:13:23
Денисе, так і від проводів люди все більше відмовляються, нове збільшення тарифу за радіоточку знову призведе до скорочення, так що ту все цілком логічно, та й сенс мовити 15 хвилин на день.
А от і шкода,що провода зникають,в наш час вони ой як необхідні!
Ну і за 15 хвилин можна багато чого цікавого розказати,а в суботу ціла година у місцевої студії ;-)
  •  

vital-fm

Перенесуть цю годину, коли буде закінчуватись термін дії вашої ліцензії, всім переносять на будні.
Добре тим, хто може ще взяти годину з 2-ої до 3-ої, а так по 15 хвилин, це зачасту несерйозно.
  •  

fmdxua

Сьогодні поспілкувався із полтавською, сумською та миколаївською філіями КРРТ. У всіх трьох випадках сказали, що причина змін у радіомовленні - лист із НРКУ. Деталі листа не знаю, але однією із вимог було те, що в одному населеному пункті не було дублювання однієї і тієї ж програми на різних діапазонах. НРКУ ніби то планує на вимкнених передавачах УКХ та FM, переоформивши ліцензію, транслювати  УР-3 Культура.
Зміни у Полтавській області:
Вимкнули передавачі  УР-1:  71.21 МГц- Полтава, 66,08 МГц - Красногорівка, 73,79 МГц - Гребінка, 73,79 МГц - Кременчук, Лелюхівка - 69,47 МГц, Гадяч - 102,1 МГц.
"Промінь" у Полтаві та Красногорівці транслюють у повноцінній версії.
Зміни у Сумській області:
Вимкнули УР-1:  65,93 МГц- Шостка, 68,75 МГц - Тростянець.
Працює Радіо "Промінь" у скороченій версії : 67,28 МГц - Суми, 67,49 МГц - Шостка, Тростянець - 69,92 МГц. Щодо Білопілля на 68,06 МГц запитав, його повністю вимкнули ще раніше, не приймав дану станцію жодного разу за минулий рік, в той же час всі інші передавачі Сумщини приймав неодноразово.
У Білопіллі залишилось мовлення 91,1 МГц- УР-1 і 91,6 МГц - УР-1+Слобода FM.
Зміни 549 кГц - УР-1:
Тепер мовлення із 6:00 до 14:00 та із 16:00 до 22:00.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

vital-fm

А що ж тоді за цілодобовий сумський потік у них на сервері? Звідки беруть?
Чекаю "УР3", хоча здається, що після скорочення "Променя" навряд чи це реалізують.
А дубль у Білопіллі як?
  •  

admin

Цитата: fmdxua від Березень 02, 2015, 09:34:51
Сьогодні поспілкувався із полтавською, сумською та миколаївською філіями КРРТ. У всіх трьох випадках сказали, що причина змін у радіомовленні - лист із НРКУ. Деталі листа не знаю, але однією із вимог було те, що в одному населеному пункті не було дублювання однієї і тієї ж програми на різних діапазонах. НРКУ ніби то планує на вимкнених передавачах УКХ та FM, переоформивши ліцензію, транслювати  УР-3 Культура.
Зміни у Полтавській області:
Вимкнули передавачі  УР-1:  71.21 МГц- Полтава, 66,08 МГц - Красногорівка, 73,79 МГц - Гребінка, 73,79 МГц - Кременчук, Лелюхівка - 69,47 МГц, Гадяч - 102,1 МГц.
"Промінь" у Полтаві та Красногорівці транслюють у повноцінній версії.
Зміни у Сумській області:
Вимкнули УР-1:  65,93 МГц- Шостка, 68,75 МГц - Тростянець.
Працює Радіо "Промінь" у скороченій версії : 67,28 МГц - Суми, 67,49 МГц - Шостка, Тростянець - 69,92 МГц. Щодо Білопілля на 68,06 МГц запитав, його повністю вимкнули ще раніше, не приймав дану станцію жодного разу за минулий рік, в той же час всі інші передавачі Сумщини приймав неодноразово.
У Білопіллі залишилось мовлення 91,1 МГц- УР-1 і 91,6 МГц - УР-1+Слобода FM.
Зміни 549 кГц - УР-1:
Тепер мовлення із 6:00 до 14:00 та із 16:00 до 22:00.
надеюсь Гадяч 102.1 не просрут...а то они уже отличились на Полтавщине

Кстати, вполне может стать первым нас. пунктом в Украине где будут все 3 радиостанции НРКУ в Украине.

Щодо Сумщини. Промінь точно працює у Тростянці, бо наче його там не було....Білопілля УКХ у мене взагалі позначено що у жовтні 2014 року відмовились від ліцензіїї
  •  

Александр

Цитата: Radiostyle від Березень 01, 2015, 23:13:33
Аби ж думали чим потрібно,то й діло було...
Хто захоче,то й знайде де послухати,я ж кажу тут Київ 105,0 дати 10 кВт (УКХ вже вимкнули) і БЦ і за БЦ буде чути,сам же казав "навіщо" той "хор")
На початку 2000-х було 1 кВт. Потім якось випросили у Нацради/Укрчастотнагляда підняти потужність до 5 кВт. Якби на 10 потянули, було б файно... якщо є можливість.
  •  

fmdxua

Цитата: admin від Березень 02, 2015, 11:14:25
надеюсь Гадяч 102.1 не просрут...а то они уже отличились на Полтавщине
Все може бути. Я зателефонував спочатку у довідкову НРКУ. Там дали номер Олександра Мусійовича Міщенко (044)239-60-76. Він заступник начальника управління поширення программ НРКУ (якось так його посада). Трохи з ним поспілкувався, запитав відносно УР-3 Культури на вивільнених передавачах.  Він почав розповідати, що це дуже довга процедура, таке в планах є, але реалізують в кращому випадку через півроку (Нацрада, дозволи та інші відмазки). Щодо УР-1 на СХ сказав, що скільки виділили їм коштів, на стільки годин мовлення їх вистачає.
Також запитав щодо Кременчука, де УР-1 тепер тільки через день можна слухати, він навіть не знайшов у своєму списку Кременчука серед міст мовлення УР-1 на FM.
Загальне враження, таке, що людині байдуже, чи є десь мовлення програм НРКУ чи його немає. Розмова велась у  стилі "відчепись від мене". До речі, він навіть не розуміє різниці між мовленням ОДТРК (те що на дротовому мовленні і було на нижньому УКХ) та наприклад, станціями "Слобода FM" чи "Ваша хвиля".
До речі, що це за економія у нас така, УР-1 повимикали, а УР-3 не вмикають бо немає ліцензії. А на Промінь і на мовлення на СХ є ліцензія, але не транслюють повноцінно, бо не вистачає коштів. Передавачі на УКХ діапазоні повимикали , це вже економія, але куди ці кошти йдуть чи підуть?
Якщо в кого є змога, зателефонуйте в НРКУ  до того ж Міщенка, чи до кого іншого, щоб вони не дуже розслаблялись.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Александр

Сегодня Проминь на 71.30 работает без перерыва. Р.Свобода в 1540-1600 передается на 105 МГц, а КДРТРК - на проводах. В течение дня КДРТРК прыгает туда-сюда.
  •  

Владислав

Цитата: fmdxua від Березень 02, 2015, 12:38:13
Все може бути. Я зателефонував спочатку у довідкову НРКУ. Там дали номер Олександра Мусійовича Міщенко (044)239-60-76. Він заступник начальника управління поширення программ НРКУ (якось так його посада). Трохи з ним поспілкувався, запитав відносно УР-3 Культури на вивільнених передавачах.  Він почав розповідати, що це дуже довга процедура, таке в планах є, але реалізують в кращому випадку через півроку (Нацрада, дозволи та інші відмазки). Щодо УР-1 на СХ сказав, що скільки виділили їм коштів, на стільки годин мовлення їх вистачає.
Також запитав щодо того ж Кременчука, де УР-1 тепер тільки через день можна слухати, він навіть не знайшов у своєму списку Кременчука серед міст мовлення УР-1 на FM.
Загальне враження, таке, що людині байдуже, чи є десь мовлення програм НРКУ чи його немає. Розмова велась у  стилі "відчепись від мене". До речі, він навіть не розуміє різниці між мовленням ОДТРК (те що на дротовому мовленні і було на нижньому УКХ) та наприклад, станціями "Слобода FM" чи "Ваша хвиля".
До речі, що це за економія у нас така, УР-1 повимикали, а УР-3 не вмикають бо немає ліцензії. А на Промінь і на мовлення на СХ є ліцензія, але не транслюють повноцінно, бо не вистачає коштів. Передавачі на УКХ діапазоні повимикали ж, це вже економія, але куди ці кошти йдуть чи підуть?
Якщо в кого є змога, зателефонуйте в НРКУ  до того ж Міщенка, чи до кого іншого, щоб вони не дуже розслаблялись.
Я вам більше скажу,з 12 березня вимикають усі УКХ передавачі УР3 (Культура).Інформація від Денисенка (директор УР3)
Він відповів на мій лист по електронній пошті. Причина: " нам в Кабміні відповідають, що для нас грошей у держави зараз немає."
  •  

velychko.op

те саме різниця між радіо край і рівне фм
  •  

Александр

Усе проти УР: не Нацрада із ліцензіями, так Кабмін із грошима, а також КРРТ із весь час підвищуваємими тарифами... Загонять державне радіо. :cry:
  •  

fmdxua

Цитата: Владислав від Березень 02, 2015, 16:07:10
Я вам більше скажу,з 12 березня вимикають усі УКХ передавачі УР3 (Культура).Інформація від Денисенка (директор УР3)
Він відповів на мій лист по електронній пошті. Причина: " нам в Кабміні відповідають, що для нас грошей у держави зараз немає."
Одне слово -   :evil:
  •  

Radioneon

він навіть не знайшов у своєму списку Кременчука серед міст мовлення УР-1 на FM.
По загальній картині того, як себе поводить НРКУ , мав уявлення, що на подібних посадах давно сидять випадкові, байдужі до долі УР люди, яких треба "просити" за профнепригодність.

До речі, що це за економія у нас така, УР-1 повимикали, а УР-3 не вмикають бо немає ліцензії. А на Промінь і на мовлення на СХ є ліцензія, але не транслюють повноцінно, бо не вистачає коштів. Передавачі на УКХ діапазоні повимикали , це вже економія, але куди ці кошти йдуть чи підуть?
І досі хаос і бардак на обломках Есесесерії... Перше, що треба зробити -  повністю змінити керівну вертикаль НРКУ ( з верхівки і до завгоспа!).
А що я буду на кухні слухати ?  Що ж , почекаємо 12-го...
Хай тільки спробують! Для початку "пообриваю" всі телефони і завалю всі поштові скриньки Кабміну і НРКУ гнівними листами. Хай самі думають де знайти гроші. "НРКУ не можна вимикати" - це аксіома.
Час відкривати світ...
  •  

vital-fm

Значить недарма я трьохпрограмника купував, доречі дочекався - налагодили.
П.С. Олександре, на сторінці УР1 на нашому сайті пише розклад, не розумію ваших повідомлень про нього, якщо можна відкрити і подивитись, та не дивуватись з кожного включення КДТРК.
  •