Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

RomHol

Цитата: DeJar від Березень 12, 2016, 09:59:30
В Одесі теж з 21:10 транслюється Громадська хвиля.
За розкладом, що оголошується в ефірі, місцеве мовленя починається о 8:10, 18:10, а також о 21:10 - Громадська хвиля.
Якщо я правильно зрозумів, то за оголошеннями, які Ви чуєте, одеське обласне мовлення має бути також з 21:10, а фактично його немає?
  •  

DeJar

Так, "Громадська хвиля" оголошувалась як місцеве мовлення, хоча просто йде трансляція УР-1
З 45-ї секунди:

http://www99.zippyshare.com/v/otsvs2aL/file.html
  •  

vital-fm

Тернопіль, Суми - "Громадська хвиля", Полтава, Хмельницьк - одтрк.
Більше потоків не працює.
  •  

RomHol

Цитата: vital-fm від Березень 12, 2016, 21:12:51
Тернопіль, Суми - "Громадська хвиля", Полтава, Хмельницьк - одтрк.
Більше потоків не працює.
Дякую за проведене дослідження. Не очікував, що кількість потоків обласних радіомовників може бути такою малою. Можливо, деякі з них вмикають on-line трансляцію тільки під час свого мовлення.
  •  

vital-fm

Про тих, хто відписався я не писав, а ур+одтрк ще є в Миколаєва та Черкас, але чомусь не працюють.
Решта ж місцеві.
  •  

rst59

•  

vital-fm

•  

RomHol

Дякую. Було б ще цікаво дізнатися, коли починається останнє ввімкнення у ефір УP-1 обласних радіомовників. Я можу припустити, що о 20:00 починають ефір ті, хто мають ліцензію на УКХ, а о 20:10 - на FM. Але це лише припущення, виходячи з того, що перші мають використати у цьому своєму блоці 30 хвилин ефіру (у вихідні 35 хвилин), а другі - 40 хвилин ефіру, та з того, що о 20:40 не завжди на Українському радіо починається інша програма, тобто є такі двадцятихвилинні програми, що транслюються з 20:30 до 20:50.
  •  

vital-fm

Ні о 20-ій і після неї на фм і проводах у Тернополі йде польова пошта.
  •  

vital-fm

•  

RomHol

У "Громадській хвилі" на Першому каналі Українського радіо з 21 березня о 21:40 та 21:50 відновилися п'ятисекундні технічні перерви для вимкнень обласних радіомовників.
Харківське обласне радіо як перейшло на початку березня зі зникненням цих перерв на вихід свого останнього добового блоку о 20:00, так за цим розкладом мовить і тепер, тобто не повернулося до попереднього часу виходу блоку - о 21:10. Таким чином, на Харківщині на УКХ та проводовій мережі з 21:10 транслюється "Громадська хвиля".
  •  

vital-fm

Ні наші десь після 18:40 оголошують, що наступна передача завтра о 08:10.
  •  

DeJar

В Одесі вже є місцеве мовлення з 21:10
  •  

vital-fm

В Тернополі також присутнє, ну і як тут не поділитись:
"Ера" - давай допобачення
  •  

RomHol

Харківське обласне радіо на Першому каналі Українського радіо з 28 березня почало знову мовити третім добовим блоком з 21:10. Перед цим три тижні трансляція блоку починалася о 20:00. Тепер о 20 годині - передачі з Києва.
  •