Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

vital-fm

•  

Владислав

Олег Наливайко : "Оскільки важливою частиною суспільного мовлення є радіо, Держкомтелерадіо реалізовуватиме в 2016 році розроблений відомством план модернізації та розвитку мереж ефірного радіомовлення в СХ та FM-діапазонах. Планується закупити та встановити 8 передавачів СХ-діапазону та розбудовувати дві мережі УР-2 та УР-3 у FM-діапазоні шляхом отримання частот, закупівлю та встановленню 94 передавачів.".
Повна версія інтерв'ю тут: http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=126658&cat_id=126304
  •  

Yuriy

Интересно, новые передатчики закупят, или пользованные у стран, которые отказываются от FM? 
  •  

vital-fm

Юрію, Ви, напевно, мали на увазі СХ?
Тут справді який той сигнал буде, для пенсіонерів аналоговий на пару років, чи цифровий на майбутнє в разі потреби.
  •  

Yuriy

Vital-fm,я мав на увазі саме FM. Норвегія, наприклад, відмовилася від FM, чому б їх не купити, якщо це можливо? А що стосується СХ, то воно ще знадобиться для інформування населення.
  •  

Formally 20

AM-диапазон в Украине можно использовать как для вещания УР1, так и для украинского иновещания в направлении Беларуси, Молдовы и России (в идеале в рамках иновещания в направлении этих стран также можно бы добавить программы языковых редакций Радио Свобода и Польского радио для Беларуси и России)
  •  

fmdxua

Цитата: sergeydesh від Січень 27, 2016, 11:49:12
AM-диапазон в Украине можно использовать как для вещания УР1, так и для украинского иновещания в направлении Беларуси, Молдовы и России (в идеале в рамках иновещания в направлении этих стран также можно бы добавить программы языковых редакций Радио Свобода и Польского радио для Беларуси и России)
Польское Радио не стоит того, чтобы ретранслировать из Украины на СВ. А вот Радио Свобода держится на уровне.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

admin

Будет просчитываться в Одессе 105.7 для УР-1, и 89.3 для УР-3. Обе 1 кВт.
  •  

vital-fm

Вже прийняте рішення, це перший випадок, коли будуть мовити через 0,3 з одного боку і 0,4 з іншого.
  •  

fmdxua

Цитата: vital-fm від Січень 28, 2016, 11:36:22
Вже прийняте рішення, це перший випадок, коли будуть мовити через 0,3 з одного боку і 0,4 з іншого.
0,3 MHz між станціями - достатня відстань, якщо передавачі нормально налаштовані.

Відео прийому станцій на суміжних частотах:
selectivity test 1

selectivity test 2

selectivity test 3

Тут навіть RDS працює на сусідніх частотах:

selectivity test 4

Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

vital-fm

Згоден, просто раніше такого не робили.
  •  

DVB

У меня немного интернет пропадал во время трансляции заседания. Я так понял, что УР-1/2/3, будут переходить на спутник Amos? Кто смотрел, подскажите.
  •  

vital-fm

Такого не бачив на цьому засіданні, слідкував з 6-го питання.
  •  

admin

•