Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Yuriy

А было ли переоформление лицензии на частоту 1278 в Одесской области ? Ведь тогда частоту выиграли под УР -1,  а не под ВСРУ.
  •  

vital-fm

А є якась стратегія зараз, там ж ніби на багатьох частотах разом з "УР" нерозбериха.
  •  

RomHol

Для Yuriy про невелику зміну у роботі інформаційної служби "Променя": з цього тижня випуску новин о 22 годині немає, останній  - о 21 годині.
  •  

Владислав

Історія про те, як я перетворив свій смартфон в радіоточку ...
На Android виявляється можна налаштовувати час уввімкнення / вимкнення пристрою.А у додатку Tunein Radio, можна налаштовувати час так званого будильника, при цьому обрати радіостанцію яка і буде Вас будити, так ось я налаштував час включення телефону на 5:55 а час будильника в Tunein Radio 5:57. таким чином я прокидаюсь як в дитинстві, під звуки улюбленого Українського радіо. В результаті ми отримуємо таку собі інтернет радіоточку.
  •  

admin

Переоформити додаток 3 (дата видачі додатка 01.01.2016) до ліцензії на мовлення НР № 00738-м від 13.03.2015 НАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕЛЕКОМПАНІЇ УКРАЇНИ, м. Київ, у зв'язку зі зміною потужності передавача та збільшенням території розповсюдження програм на частоті 107,8 Мгц у м. Шостці Сумської обл., зазначивши в ліцензії...
з 250 Вт до 1 кВт підняли
  •  

admin

у Буках з 0.5 кВт до 1 кВт, у Черкасах з 0.25 до 1 кВт, у Рівному з 0.5 до 1 кВт
  •  

Yuriy

Отличная новость. А на юге Одесской области еще не решили насчет 103.3 ?
  •  

admin

В проэктах решений нету.
Имхо 1 кВт ещё мало для вышеупомянутых городов, это можно с натяжкой считать удовлетворительно.
  •  

Владислав

Українське радіо можна почути в ФМ-діапазоні ще трьох міст

1 серпня 2016 р., Перший канал Українського радіо (УР-1) розпочав мовлення в ФМ-діапазоні ще трьох міст.

Зокрема, до мережі мовлення додалися Маріуполь – 107,3 ФМ, Охтирка Сумської обл. – 88,9 ФМ та Бердичів – 107,1 ФМ.

Прес-служба Українського радіо

http://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=28508

P.S. Повідомлення датоване на сайті 1-им серпня, але насправді на сайті  з'явилося тільки сьогодні.
  •  

puron

Доброго дня форумчани! Хто знає, чому досить тривалий час відсутнє інтернет мовлення всіх каналів НРКУ і коли воно з'явиться?
  •  

pavlo_r

Посилання на нашому сайті працюють. Онлайн всі три канали.
  •  

puron

•  

Владислав

Цитата: puron від Серпень 22, 2016, 11:21:07
А на їхньому сайті тиша!
На сайті теж все працює. Можливо проблема у Вашому провайдері, колись у мене була така історія, і  виявилося що провайдер заблокував якісь порти і через це не працювало онлайн мовленння.
  •  

vital-fm

•  

puron

Так дійсно проблема в провайдері, тому що не працює тільки в мене (провайдер Леонет), а в тих у кого Укртелеком то працює без проблем.
  •