Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

НацРада не вважає за потрібне прораховувати частоти з Росією. Це було сказано під час одного з засідань. Тому Харківські проблеми у самому місті.
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Грудень 11, 2016, 20:22:32
тут трошки не зовсім зрозуміле питання, бо взагалі-то це КРРТ має давати в аренду усе обладнання, а НРКУ лише платити за оренду. Тому завжди можна апелювати що це проблеми КРРТ.
так і є,директор радіо Промінь
https://www.facebook.com/s.kostynskyi/posts/1225625417497167?comment_id=1226247857434923&reply_comment_id=1228307833895592&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R8%22%7D
ЦитатаРоман Коляда освоєння відбувається за участі Концерну, а у стосунках з ним не все гладко, через те, не зовсім УР "не може"
  •  

RomHol

Якщо так, то, можливо, хтось знає, за чий рахунок звичайно закуповуються FM-передавачі Українського радіо? Це до того, що для кого саме мають закладатися гроші у держбюджеті, якщо планувати таку закупівлю - для Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення або для Національної телекомпанії України?
  •  

DVB

Оборудование закупает,производит монтаж и обслуживает Концерн. Но разумеется, после того, как НРКУ выиграет конкурс на частоту. Есть не большие населённые пункты, где оборудование покупают местные власти, за деньги "збитые" с местных фермеров и предпринимателей.
Так было раньше. Как будет после 30 июня, когда Концерн не сможет выдать зарплату даже киевским сотрудникам, никто не знает.
  •  

vital-fm

Доповню, приватні вежі теж є, ті ж телемережі України, де і працює "УР" в волинській області, тут вже з ким домовляться і переоформлять ліцензію.
  •  

admin

З того що мені відомо, НРКУ темережам теж платить за оренду усього устаткування (інша справа що ціна зазвичай дешевша), це справа Телемереж закупити передавачі, антени, фідера та увімкнути усе це.

Мені було б дуже цікаво подивитися орендну плату КРРТ і Телемереж. Цікаво чи є  у Телемереж (у КРРТ немає наче) різні ціни на різні варіанти висот антен, різні конфігурації антен, наявність мосту і тд.
  •  

admin

Цитата: RomHol від Грудень 11, 2016, 14:32:40
Повідомлення на сайті філії Національної телекомпанії України «Центральна дирекція «Українське радіо»»
___
Приємна новина для слухачів Українського радіо
9.12.2016 р., 17:32

Відтепер ще в 10 українських містах можна почути Українське радіо у ФМ-діапазоні.

Це: Нікополь та Кривий Ріг на Дніпропетровщині; Бердичів Житомирської області; Мукачево на Закарпатті; Бердянськ і Мелітополь на Запоріжжі; Первомайськ Миколаївської області; Лубни на Полтавщині; два міста Чернігівської області – Загребелля і Прилуки.

Поки що в цих населених пунктах здійснюється тестове мовлення, але згодом воно запрацює у постійному режимі.
___
Я чув це повідомлення наприкінці інформаційно-аналітичної та підсумкової інформаційної програм Першого каналу Українського радіо 9 грудня, що виходять о 19 та 23 годині відповідно. Ведучі казали Мукачеве – поки що таку назву місто має офіційно.
Кривий Ріг, Максим, каже що мовлення немає
  •  

koschkin

Як платять оренду за трансляцію,за кожну станцію/частоту окремо чи загалом певну суму? Я до чого? Якщо окремо,тоді 2 станції обійдуться НРКУ дорожче,ніж одна,тому не мовить УР-2/УР-3,передавач є,бо раніше мовили.
  •  

admin

Звісно окремо. На сайті КРРТ є кошторис. І так як мінімум останні 10 років, що було раніше не знаю.
  •  

koschkin

Зрозумів,а як бути з ліцензією,вона в них є (правда,не знаю до якого терміну дійсна) за законом наче зобов'язані мовити? Невже анулюють?
  •  

admin

•  

vital-fm

Нове переоформлення - нове корегування з вилученнями, НР краще частоти в резерві тримати, ніж "УР" буде за них доплачувати, хай і з 90% знижкою, хоча куди вона тепер дінеться після перетворення?
  •  

vital-fm

Цитата: admin від Грудень 12, 2016, 10:03:21
Кривий Ріг, Максим, каже що мовлення немає
В "НРКУ" знову щось наплутали, або налаштовують - хай моніторить.
  •  

RomHol

Радіо «Культура» запустило додаток для смартфонів
Сайт «Суспільне мовлення», 14 грудня 2016 року
«Ми зробили мобільний додаток для радіо власними силами, внутрішніми резервами. Ніхто жодної копійки не дав», – сказав директор творчого об'єднання «Культура»Олександр Денисенко. Додаток радіо «Культури» можна знайти на Google Play, він доступний під Аndroid, починаючи з 4, 1 версії. Завантажити додаток можна за посиланням.
  •  

Влад

Тріолан запустив у цифровому пакеті Промінь, Культуру і УР-1 ( без обласного радіо у Харкові).
  •