Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Передавач УР1 можна перенести сюди
ЦитатаВул. Таращанська
196, щогла на даху
непрацюючого
комбікормового
заводу, (приблизна
власна висота - 90
метрів
, висота над
рівнем моря - 186
метрів)
або на трубу ТЕЦ.
  •  

vital-fm

Денисе, не вийде, УР1 24 години взяли, якби ж то варіант як з проводовим в обхід конкурсу.
  •  

admin

•  

vital-fm

А хто в них тепер забере відрізок часу, самі вони сумніваюсь що будуть відмовлятись.
На попередніх конкурсах відрізки виставляли.
  •  

admin

вибач, а чому у них хтось має щось забирати?
я взагалі не розумію про що мова
  •  

vital-fm

Я відповідав на повідомлення Дениса з приводу місцевих врізок на фм.
  •  

admin

•  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=33876вибач але народ має мати можливість слухати десь засідання ВР
З одного боку добре,що зараз їх (засідань) стало менше,можна передачі цікаві слухати,а то забирають ефірний час,навіть по проводовому в ОДТРК ,був би певний графік засідань (не в курсі,може він і є?!),а так,на перерву йдуть коли захочуть,відпустки теж коли заманеться і дуже часто...не хочуть працювати  :punish:
  •  

Radiostyle

Цитата: "vital-fm" post=33931А хто в них тепер забере відрізок часу, самі вони сумніваюсь що будуть відмовлятись.
На попередніх конкурсах відрізки виставляли.
Ну,якщо буде велике бажання в ОДТРК,і наполегливість,то ще щось  бабло , то все можливо  ;)
  •  

дрон

Цитата: "admin" post=33923если мне кто-то составит всю шелуху, ну там начало и окончание письма, то я сделаю часть с предложениями (ну по крайней мере с важными)...можно попробовать

Як правильно подавати інформаційний запит
http://poglyad.te.ua/2011/06/yak-pravylno-podaty-informatsijnyj-zapyt/

Подібним чином можна і листа скласти. Нажаль не знаю як Валерія Юрченка звуть по-батькові.
Отже десь так:

(у правому верхньому куті аркуша)
                                                           Заступнику Генерального директора з питань
                                                           розвитку мереж радіомовлення НРКУ
                                                           Юрченку Валерію (по-батькові)

(від)----------П.І.Б.--------------------
                                                           (адреса)---------------------------------
                                                           (можна е-скриньку добавити)--------------
                                                           (контактний телефон)---------------------

Шановний пане Валерію!
   Хочу звернути Вашу увагу на -----------(суть справи)----------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

дата                    підпис       П.І.Б.

_____________________________________________________________________________________________________

Звісно, що подібний лист це не інформаційний запит, на який потрібно дати відповідь у 5-денний строк.
Але ж заради доброї справи потрібно свої міркування викласти. В листі слушно вказати свій фах, тоді
буде видно, що звертається людина підготовлена. Доречі, сам Юрченко працював у КРРТ і суть справи
йому напевне знайома.
  •  

Radiostyle

•  

Zheka

•  

Radiostyle

•  

velychko.op

Які засідання? Оцей цирк? Облиште... канал "Рада" ще є
  •  

Ігор

Цитата: "admin" post=33923если мне кто-то составит всю шелуху, ну там начало и окончание письма, то я сделаю часть с предложениями (ну по крайней мере с важными)...можно попробовать
є в когось бажання зробити зробити початок і кінець? Або може хтось знає як це зробити?
  •