Цитата: "admin" post=33923если мне кто-то составит всю шелуху, ну там начало и окончание письма, то я сделаю часть с предложениями (ну по крайней мере с важными)...можно попробовать
Як правильно подавати інформаційний запит
http://poglyad.te.ua/2011/06/yak-pravylno-podaty-informatsijnyj-zapyt/Подібним чином можна і листа скласти. Нажаль не знаю як Валерія Юрченка звуть по-батькові.
Отже десь так:
(у правому верхньому куті аркуша)
Заступнику Генерального директора з питань
розвитку мереж радіомовлення НРКУ
Юрченку Валерію (по-батькові)
(від)----------П.І.Б.--------------------
(адреса)---------------------------------
(можна е-скриньку добавити)--------------
(контактний телефон)---------------------
Шановний пане Валерію!
Хочу звернути Вашу увагу на -----------(суть справи)----------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
дата підпис П.І.Б.
_____________________________________________________________________________________________________
Звісно, що подібний лист це не інформаційний запит, на який потрібно дати відповідь у 5-денний строк.
Але ж заради доброї справи потрібно свої міркування викласти. В листі слушно вказати свій фах, тоді
буде видно, що звертається людина підготовлена. Доречі, сам Юрченко працював у КРРТ і суть справи
йому напевне знайома.