Кабельное ТВ

Автор GMB, Листопад 26, 2011, 21:08:54

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

там я поки каналів УПП не бачив
  •  

Vova.UA

Цитата: "mikhail" post=40588і надпис... "Вибор"
Я вперше побачив той канал коли був у відрядженні у Жидачеві Львівської області. Якось відразу не зрозумів - що то за біда : і не ВибІр, і не ВЫбор ...
Доречі там багато каналів дублювались, на одному (чи двох - не пам'ятаю) поверх картинки бігала картинка іншого каналу.
І ще - коли падав мокрий сніг - всі канали стали гірше показувати, потім коли опади припинилися - поступово сигнал покращився.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

fediv

Цитата: "mikhail" post=40559мав можливість поклацати канали аналогового кабельного ТБ Волі...
То в Луцьку Воля-Кабель ще дає аналоговий сигнал ? В Києві Воля примусово хотіла всіх абонентів поставити на цифровий сигнал (кодований DVB-C, з драконівськими цінами на карточки декодування), цим колосально зменшила кількість самих абонентів. Раніше по Києву Воля мала з десяток абонентських пунктів, тепер залишилось лише два. Мені, як колишньому абоненту, не менше року з Волі час від часу дзвонили, вмовляли знову перейти до них.
Як на мене, Воля - дуже поганий провайдер, це стосується і Інтернета, і телебачення.
  •  

GMB

и в Краматорске тоже довольны Волей...
http://kramatorsk.info/talk/index.php?topic=31302.780
Кстати, ТВi оставили в эфире, а про цифру никто и речи не ведет
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

velychko.op

Цитата: "fediv" post=40600
Цитата: "mikhail" post=40559мав можливість поклацати канали аналогового кабельного ТБ Волі...
То в Луцьку Воля-Кабель ще дає аналоговий сигнал ? В Києві Воля примусово хотіла всіх абонентів поставити на цифровий сигнал (кодований DVB-C, з драконівськими цінами на карточки декодування), цим колосально зменшила кількість самих абонентів. Раніше по Києву Воля мала з десяток абонентських пунктів, тепер залишилось лише два. Мені, як колишньому абоненту, не менше року з Волі час від часу дзвонили, вмовляли знову перейти до них.
Як на мене, Воля - дуже поганий провайдер, це стосується і Інтернета, і телебачення.
Воля не надає аналогового сигналу поки що тільки в Києві... а у Луцьку до 1 листопада (як і у багатьох містах зах.України) це був ОДЕКО. Але прийшли київські мужі і купили всю мережу...
  •  

pavlo_r

Ніхто б не купував, якби не продавали.
  •  

vital-fm

Павле, так в тому то й справа, що на телефонах підтримки київські оператори.
Один раз познайомився - більше бажання дзвонити і чимось цікавитись немає.
Спасибі "Одеко" за адекватну місцеву техпідтримку, поки аналог ще на "волі", а там подивимось, конкуренції і так ніякої.
  •  

pavlo_r

Знали б Ви скільки теплих слів про Одеко я зараз чую, а ще кілька місяців тому для багатьох абонентів ця копанія була найгіршим оператором. Погано коли нема з чим порівняти. Колишні абоненти Одеко тепер отримали можливість порівняти, тож нехай кожен робить висновки для себе сам.
  •  

velychko.op

Цитата: "pavlo_r" post=40627Знали б Ви скільки теплих слів про Одеко я зараз чую, а ще кілька місяців тому для багатьох абонентів ця копанія була найгіршим оператором. Погано коли нема з чим порівняти. Колишні абоненти Одеко тепер отримали можливість порівняти, тож нехай кожен робить висновки для себе сам.
Ну напевне все ж різниця є! До речі.. Одеко . незнаю де, але от в Луцьку не надавав послуг доступу до інтернету... з цим Волі придеться ще помучитись
  •  

pavlo_r

В Луцьку мережа увійшла в склад Одеко лише минулого року і інтернету там наче й не було до цього і його не стали розвивати. В інших містах КТБ йшло разом з інтернетом, навіть в смт. Добротвір інтернет був. В Стебнику, наприклад, Одеко було лише провайдером інтернету.
  •  

vital-fm

В Луцьку вони ніби теж когось купили, адже ліцензія то київська там була.
О, у нас вже перший змінений канал, далі буде.
Другий, навіщо ++ ще до Пікселя, він ж в цифру не входить?
6 дитячих каналів - багатенько, та й це ще не все.
Всіх з наступаючим новим роком. Хорошої цифри/аналогу.
  •  

velychko.op

у Рівному десь три чи чотири провайдери інтернету і лише один кабельного... печаль(
  •  

pavlo_r

У Луцьку Одеко купило Завжди добрий продакшн (Аверс). Тобто тільки кабельну мережу, телеканал власника не змінив. Я навіть один день був в Луцьку, планувалось, що на довше, але потреба відпала. Зате потиснув руку самому пану Величку.
  •  

velychko.op

мені хазяюшка казала що якесь кабельне у майбутньому протягнуть (причому цифрове) що я дуже здивувався... і сказала що називається воно Аверс ... я був в шоці... то ви кажете що Одеко купило Аверс... а Воля Одеко... то це виходе повний фарш)))
  •  

vital-fm

Я так розумію "Воля" буде позбавлятись місцевих ліцензій, замінюючи їх на свої, як це відбулось у 2011-му.
  •