Російський канал "Че" покаже «Дизель шоу»ЦитатаРосійський канал «Че!» анонсує вихід гумористичного проєкту «Дизель шоу». Про це йдеться на сайті мовника.
«"Дизель шоу". Международный комедийный хит. Смотрите на ЧЕ!», - йдеться в анонсі. Анонс ілюструє постер з акторами українського проєкту. Також канал «Че!» анонсує вихід шоу у своєму ефірі. Прем'єра має вийти 8 лютого.
ЦитатаРаніше шеф-редактор «Дизель студіо» Олексій Бланар в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідав, що продажем контенту його продакшину за кордон займається StarLightMedia: «Знаю, що наші проекти виходили в Казахстані і країнах Балтії. Пару років назад ICTV продав "На трьох" на російський канал з холдингу СТС. Ми до цього не були причетні і навіть були проти. Але, наскільки я знаю, ця історія не має продовження».
Також він додав, що категорично проти виробництва для російських каналів, а от «якщо мова йде про продаж готового продукту на російський ринок, то нехай їхні гроші приходять сюди і йдуть в українську економіку»: «Це краще, ніж вони будуть витрачені на патрони, які летять в нашу сторону. Але якщо мова про виробництво для російських каналів, то я проти. Нам пропонували, ми відмовилися. Нам є для кого працювати тут. Від концертів "Дизель студіо" в Росії ми теж відмовилися».
1) добре, що
хоч не на "НТВ" До речі, за "Пса" вони і не згадують...
2)
Дежавю: знову продаж проєктів в інші країни, і знову Росія. (Десь це вже було...) Позиція продюсера "краще гроші в Україну, а не на патрони", по-моєму, дуже пафосно і гучно сказано. Я особисто проти будь-яких продажів
3) Чесно, якщо так розібратись, то в "Дизель шоу" половина номерів і жартів зроблена для таких "наших
постсовєтских, снд-шних" стереотипних персонажів, людей без особливої прив'язки до країни
Тому і продаж можливий лиш у відповідні країни
(хоча, без образ до малої кількості справді вдалих номерів).
P.S. Це черговий неофіційний знак "близькості" SLM і Плюсів