Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Все ??? На всіх інших - "малевич" ?  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sergiykovych

Цитата: "Vova.UA" post=19654Все ??? На всіх інших - "малевич" ?

ага і повідомлення на моєму боксі - channel scrambled

Ще Кіноточка та Ескулап ТБ не закодовані- тестова заставка  
  •  

Panek

В Луцьку виключили цифру-перевішують вище антени-на ту щоглу,що нарощували.  
Glory to Ukraine!
  •  

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

velychko.op

а з Ковеля в Луцьку цифра дотягує?  
  •  

TAKIT

З учорашнього дня закодовано практично все, залишились поки-що тільки:
1. Інтер
2. MTV-Україна
3. К-2
4. Мега
5. Два матраци у п"ятому мультиплексі
6. Місцеві канали  
  •  

admin

с форума протв
ЦитатаВи наверное не поверите но у меня уже сто процентний заказ на четире Т2 приставки реклама свое дело делает,присматриваюсь к стронгу8500 так есть 8100 и я скажу неплохо читает формати шо телики грузнут.Я думаю что тюнери сначала нужно развезти по населенним пунктам в магазин где уже смонтировано и готово к работе оборудование Зеона а то будет как в первий раз у нас включили гдето под конец декабря того года только на суботу и воскресение,то я вам скажу бил полний завал,наши частоти хоть и не все совпали с Киевскими откуда все принимают на польские ант.и усилки стоят самие самие по чуствительности,все заглушило.Два дня ада куча звонков,но и куча моментальних установок триголових драконов,в кого била мелоч в кармане.На даний момент чуствую нутром шо пока ничего не включено,но месяца два в зтом году на постоянке включена Андреевка Черняховского рна по 1квт на передач.до нас красиво досягает и глушит.СТБ,М1,ТЕТ таки прилично.Унас по 0,1квт.Цена до 600 за СТР8500 мирима дальше начинаются триголовие.Мушу и себе брать за для интереса и только.Пробачте може не в тему.

Андреевка цифра - 40/42/43/50 ТВК
Киев - 50 ТВК СТБ, 40 ТВК М1, 42 ТВК ТЕТ

помните я утверждал, что нельзя давать в Киеве и в Андреевке на одном и том же ТВК по 5 кВт, разговор об 56м где 1+1 и Купол-Бизнес, что будут мешать друг другу....вот и подтверждение  
  •  

Panek

Цитата: "Vova.UA" post=19686Фотозвіт не помішав би )))

Glory to Ukraine!
  •  

Panek

Цитата: "mikhail" post=19691а з Ковеля в Луцьку цифра дотягує?
Незнаю,мабуть ні.  :dunno:  
Glory to Ukraine!
  •  

admin

та там усього 69 км....має прийматися...звісно, якщо цифра в Ковелі десь на верху телевежі.... і лише 44 та 59 ТВК!!!

навіть з Рівного, теоретично можно пробувати прийняти  
  •  

Panek

Цитата: "admin" post=19741та там усього 69 км....має прийматися...звісно, якщо цифра в Ковелі десь на верху телевежі.... і лише 44 та 59 ТВК!!!

навіть з Рівного, теоретично можно пробувати прийняти
А смысл?  :nea:  
Glory to Ukraine!
  •  

admin

нууу.... Рівненську ОДТРК дивитися)))  
  •  

Panek

Цитата: "admin" post=19743нууу.... Рівненську ОДТРК дивитися)))
Варіант! :victory:  
Glory to Ukraine!
  •  

admin

доречі, придився до фото, якщо раніше був 1 сектор, то тепер наче кругова діаграма?  
  •  

Panek

Цитата: "admin" post=19746доречі, придився до фото, якщо раніше був 1 сектор, то тепер наче кругова діаграма?
Саме так.Попередні фото з південно-західної сторони,а це з західної:

Glory to Ukraine!
  •