Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

З такою рекламою "Тріолан" скоро почне збивати антени замість зрізування кабелів.
  •  

Djundich

Цитата: GMB від Листопад 16, 2013, 22:35:11
сегодня вішла новая реклама Т2! :)

Реклама цифрового телебачення DVB-T2 (с 16.11.2013)как бы на канале говорили, что на Добро ТВ не будут переформатироваться. Должны остаться музыкальными.
Было промо утреннего шоу, транслировалось на сайте СТАР ТВ, там говорилось "A-One", но клипы явно не формата A-One/
И на канале идет реклама Бизнес ТВ. Они уже в том холдинге
Одна реклама Т2, тупее другой. Что за ид_оты ее придумывают.
Любимые телеканалы: NewsOne, 112, Zik, Наш, КРТ.
  •  

taunt

Цитата: Djundich від Листопад 18, 2013, 10:11:52
Одна реклама Т2, тупее другой. Что за ид_оты ее придумывают.
Её ещё год назад пускать нужно было: мне кажется,что в плане продаж эта реклама будет у них поэффективнее предыдущих...;-)
  •  

hash67

А як на мене тут не в рекламі справа - фішка цифрового телебачення - це якість і 32 бесплатних канали, з яких реально 20 можна дивитись. Зроблять нормальних 32 + можна парочку десятків платних і тоді народ потягнеться...
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

Djundich

Цитата: hash67 від Листопад 18, 2013, 11:21:30
А як на мене тут не в рекламі справа - фішка цифрового телебачення - це якість і 32 бесплатних канали, з яких реально 20 можна дивитись. Зроблять нормальних 32 + можна парочку десятків платних і тоді народ потягнеться...
Действительно, фишка это качество картинки !!!

Цитата: taunt від Листопад 18, 2013, 11:02:54
Её ещё год назад пускать нужно было: мне кажется,что в плане продаж эта реклама будет у них поэффективнее предыдущих...;-)
Надо с начало сделать чтоб оно нормально работало, а тогда и рекламы не надо столько, цифровое качество, оно не сравнимо с аналоговым.
Да и местные каналы пока только в аналоге идут, по крайней мере в Закарпатье.
  •  

yadro

"Реклама Т2" - це якесь принципове витрачання грошей замість реклами.
А в варіанті реклами там, де "учбовий клас з пенсіонерами", безсовісна помилка: там спочатку вмикають живлення, а потім втикають кабелі відео і звуку, ризикуючи спалити на фіг відеовхід.
А заодно підкреслюють, що старим людям для підключення Т2 потрібні такі "курси".
  •  

admin

Ця реклама і разрахована на "тупих" людей. Продвинуті самі знають що де і як. А от у селі перше, що бабка скаже - а я не знаю, а я не вмію. От і пресують.
  •  

Djundich

Цитата: admin від Листопад 18, 2013, 12:53:16
А от у селі перше, що бабка скаже - а я не знаю, а я не вмію. От і пресують.
Ну если о бабках из села, так в их телевизорах скорей всего не будет разъема для подключения ресивера (тюльпанов, скарт). :blush:
Нужен ВЧ модулятор аналоговый.
  •  

admin

Не думаю, многим дети/внуки уже обновили. И спутниковое у многих.
Сужу по Одесской области, если в селах Закарпатья как всегда, ужос то селяви.
Хотя о чем я, там же вобще цифра не принимается, так что без разницы какие там телеки.

Это я наперед описал следующие посты в этой теме.
  •  

Djundich

Цитата: admin від Листопад 18, 2013, 15:45:33
Не думаю, многим дети/внуки уже обновили. И спутниковое у многих.
Сужу по Одесской области, если в селах Закарпатья как всегда, ужос то селяви.
Хотя о чем я, там же вобще цифра не принимается, так что без разницы какие там телеки.

Это я наперед описал следующие посты в этой теме.
В Карпатах, давно уже у всех спутниковое ТВ.
  •  

admin

раз есть спутниковое значит почти везде есть тюльпаны/скарты
  •  

Don_Andrey

Цитата: yadro від Листопад 18, 2013, 12:27:24
А в варіанті реклами там, де "учбовий клас з пенсіонерами", безсовісна помилка: там спочатку вмикають живлення, а потім втикають кабелі відео і звуку, ризикуючи спалити на фіг відеовхід.
Ага, а то что у последнего деда все показывает без антенны вас не смущает?  :lol:
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

velychko.op

Давно я вже не бачив досі працюючий Електрон ... мій останній згорів у 2011 році... 1986 року випуску
  •  

Djundich

Цитата: mikhail від Листопад 18, 2013, 23:48:05
Давно я вже не бачив досі працюючий Електрон ... мій останній згорів у 2011 році... 1986 року випуску
А чем Электрон плох, главное кинескоп импортный чтоб был, после некоторых переделок, работает без проблем. У меня в селе три штуки, пашут как мамонты.
  •