Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

Мне кажется, что они просто причешут Зеонбуд.
  •  

Scorpionsky

Цитата: admin від Лютий 25, 2014, 20:12:53
Будем надеятся, что только так. Но учитывая наши реалии - это маловероятно.
Прием: DVB-T2, DVB-S2, OTT
  •  

Don_Andrey

:evil: даёшь некодированное full hd tv на приемниках по 25$ которое можно будет принимать в экранированных бункерах колхоза "Муркина Задница" без антенны!!!
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

digitalif

Як на мене, зараз достатньо всього-навсього зняти кодування.

Як тільки пішли зрушення в державі, повилазили ображені тою владою... Хто Омелянюку не давав розвивати МХ-4? А реально працюючу мережу легко відключити рубильником зверху. Спробуй-но добудуй 350 передавачів за такий короткий час.
  •  

Vova.UA

Я мав надію, що кодування знімуть, але вже трохи втратив віру. А тут ось такий подарунок ))))  :bravo:
Як тільки знімуть кодування - беру USB тюнер
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

velychko.op

•  

admin

ггг, а ты не купляв бо знав що сотню людей повбивають для того щоб кодування сняти
  •  

Vova.UA

вбивства мабуть ні в чиї плани не входило ...
це взагалі НЕПРИПУСТИМО !
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Qolo

ну я думаю, что модули и тюнеры с Irdeto не будут лишними, ведь от идеи платного пакета никто не отказывается
ЦитатаІншими словами до наявних близько 32 телеканалів можна додати ще 6-7 стандартної чіткості SD в кожен із 4 мультиплексів, загалом 24-28 телеканали. Це зменшило б витрати телекомпаній на трансляцію телепрограм приблизно вдвічі. Крім того, це підвищило би популярність DVB-T2 шляхом введення деяких платних телепрограм та інших мультимедійних послуг для частини платоспроможних користувачів.
http://ukrtvr.org/novini/dvb-t-t2/4044580-zaboronyty-koduvannia-skasuvaty-litsenzii-zeonbudu-zminyty-chastotne-planuvannia.html
  •  

velychko.op

я купував тюнера за 530 грн/штука
  •  

Scorpionsky

Как чувствовал, что не стоит спешить покупать тюнер. Я так на двб т обжегся уже мертвым грузом лежит))))
Прием: DVB-T2, DVB-S2, OTT
  •  

Yuriy

Цитата: admin від Лютий 25, 2014, 20:12:53
Мне тоже так кажется. Заставят Зенобуд быть прозрачным. 
  •  

Гвоздецкий

Я за снятие кодировки. Есть телевизор с Т2, но пока модуля нет. Тогда можно будет все открытые каналы смотреть. Платный пакет мне не нужен. А так работает всего несколько каналов.
  •  

hash67

І хто це все буде робити? Наскільки я знаю, що призначати членів ради має тільки президент. Чи я помиляюсь? Невже в НР такий бардак буде до 25 травня?  :cry:
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

admin

до 25 травня? ну це оптиміст.....я б ще місяць півтора зверху накинув би
  •