Автор sten, Червень 11, 2011, 11:03:49
ЦитатаОдин новостворений (мабуть під вибори) інтернет-ресурс, про існування якого я дізнався щойно сьогодні, опублікував "злив" зі вчорашньої наради Аласанії і керівників підрозділів НСТУ. Де згадали і мене коротким реченням "Андрій Сайчук висунув пропозицію відключити канал UA: Перший". Всьо. Геніальна ідея, нє? Восємь бєд один отвєт. Я це прочитав, і чесно сказати, навіть трохи розгубився. Я багато про що казав вчора, розмова була відвертою. Казав про те, що не можна погіршувати якість контенту на UA Першому, бо це флагман компанії і успіх чи неуспіх мірюють по ньому. Що треба різати штатку так званого "адмінблоку" корпорації, що головний ресурс виробництва на телебаченні - це люди, і якщо від нас підуть нові кадри, яких ми привели, другий раз нам вже ніхто не повірить. І, нарешті, казав, що якщо мої аргументи не переконливі і економити будуть на зарплатах виробничої команди і контенті, то краще вже нічого не виробляти, оголосити про страйк і цілодобово транслювати стрім цього страйку - що було б ще більшою економією і, до того ж, сильним ходом в сенсі отримати розголос навколо нашого жорсткого недофінансування. І, так, остання теза була, швидше іронією. В підсумку дехто вирішив, що я закликаю до страйку, а з цієї публікації тепер виходить, що я закриваю канал. Просто Брюс Всемогутній. Нагадало мені це старий анекдот про Чапаєва, Пєтьку, підручник з логіки, і акваріум. Власне фінал анекдоту, коли Пєтька питає фурманова: - в тебе акваріум є? Нема? Значить ти пі***с! Ясно, що від "зливної" публікації годі чекати дотримання журналістських стандартів. Але вийшло точно як в прислів'ї "В сраці був, гівно видів". Було би смішно, якби не було так сумно.