ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

roger5000

сьогодні радіо "лад" мовив до 0:00
Тернопіль
  •  

vital-fm

На "Шансоні" несуча до завтра.
  •  

steyr22

щойно на 5твк був збій:в pal і без лого і звуку транслювалась передача "Так було"
  •  

Buran

"Шансон" уже працює нормально.
"Лад" у даний момент не мовить. Завтра за можливості промоніторю графік мовлення.
  •  

steyr22

•  

vital-fm

Ще з вчорашнього дня, до завтра точно.
  •  

vital-fm

"Шансон" вчергове змучився мовити в Тернополі, до понеділка, скоріш за все, передавач вимкнено.
19:25 - Уже працює.
  •  

RadioS

В Тернополі на шансоні зявився рдс ,90.8/ SHANSON/
  •  

Radiostyle

О шансон вжарив, з люкс фм приклад беруть  :bravo:
  •  

RadioS

Цитата: Radiostyle від Лютий 09, 2014, 18:50:43
О шансон вжарив, з люкс фм приклад беруть  :bravo:
Не думаю що вони покриють всю країну рдс сигналом,скоріше за все це  партнер-представник, в даному місті може надати послугу рдс, я це колись помітив ще в Львові коли на бігучій строці писало "Студія люксен представляє Кісс фм ", частоту та номери телефонів, та ще на деяких станціях, в Тернополі на більшій половині станцій є рдс, а от у Рівному,Луцьку шансон немає такої функції.
  •  

Radiostyle

Цитата: RadioS від Лютий 09, 2014, 19:29:13
Не думаю що вони покриють всю країну рдс сигналом,скоріше за все це  партнер-представник, в даному місті може надати послугу рдс, я це колись помітив ще в Львові коли на бігучій строці писало "Студія люксен представляє Кісс фм ", частоту та номери телефонів, та ще на деяких станціях, в Тернополі на більшій половині станцій є рдс, а от у Рівному,Луцьку шансон немає такої функції.
Тут у них власнi частоти,а рекламнику викидати грошi,на це (немае тел.рекламноi служби нi у Львовi,нi в Тернополi) немае дуже великого зацiкавлення,I телефон у рекламi кажуть кожнi 10-15 хвилин,я думаю,вони ще нвiть з рекламниками не домовились,а на рахунок Рiвного та Луцька,ще побачимо  :popcorn:
  •  

RadioS

Якщо так,тоді чому таку перевагу має Тернопіль де з 14 станцій на 8-ми присутній рдс,він що краще  за інші міста де транслюються однакові станції?
  •  

pavlo_r

Цитата: Radiostyle від Лютий 09, 2014, 20:28:32
Тут у них власнi частоти,а рекламнику викидати грошi,на це (немае тел.рекламноi служби нi у Львовi,нi в Тернополi) немае дуже великого зацiкавлення,I телефон у рекламi кажуть кожнi 10-15 хвилин,я думаю,вони ще нвiть з рекламниками не домовились,а на рахунок Рiвного та Луцька,ще побачимо  :popcorn:
У львівському РДС телефон рекламної служби сховали в RadioText. Правда телефон, як і вказана частота - київські.

Цитата: RadioS від Лютий 09, 2014, 21:04:50
Якщо так,тоді чому таку перевагу має Тернопіль де з 14 станцій на 8-ми присутній рдс,він що краще  за інші міста де транслюються однакові станції?
6 з цих 8-ми транслюються з РПЦ на 15 квітня 6 і розміщенням реклами там наче займається УХ-Радіо, тому не виключено, що RDS-кодери їхні. Дві з шести - Радіо 24 і FM Галичина мають RDS на усіх власних частотах. На 103,5 RDS було ще за часів РадіоТон. На 106,1 був коли там мовили Radio 4U і Шарманка, зараз немає. На 104,9 в часи старої Мелодії теж здається був, тепер вимкнули. Був раніше і на 105,6.
Як варіант в Рівному справи можуть йти гірше бо "Радіодім" чи як там тепер звати РА, що продає рекламу практично на всіх радіостанціях в місті не зацікавлене в РДС і якщо для радіостанції наявність RDS не має ніякого значення - то його там і не буде.
Примітка: у Львові на радіостанціях УМХ, які перейшли від Люксена до Велес груп RDS зник.
  •  

Radiostyle

Цитата: RadioS від Лютий 09, 2014, 21:04:50
Ну побачимо,може й дiйсно Шансон вирiшив повноцiнно (сучасно) розвиватися ;-)
  •  

pavlo_r

Хтось буде чути, а я буду читати:) На даний момент це єдина станція в ефірі Львова, яка в PI транслює статичне повідомлення: SHANSON, а іншу "вкрай важливу" інформацію запхали в RT. За це їм плюс.
Трохи оффтопу: Не розумію сенс такого РДС: [LUX FM/104.7 FM] [Radio 24/102.1 FM]. Навіщо передавати в PI частоту?  Про шедевральні RDS від Люксена взагалі мовчу.
  •