ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: vital-fm від Грудень 31, 2013, 13:24:16
Ну так ліцензія ж то одна, у нас теж можна було.
Цікаво до кого ще сьогодні дід шансон прийде.
Тернопіль був "найслухнянішим" на протязі року,і першим отримав подарунок :laugh:
Імхо,всі інші,вже в наступному році.
  •  

velychko.op

а виграли 90,8 у Тернополі чи у якомусь іншому місті?
  •  

Radiostyle

Цитата: mikhail від Грудень 31, 2013, 16:36:22
а виграли 90,8 у Тернополі чи у якомусь іншому місті?
Виграли у Бережанах,пересли доТернополя.
  •  

vital-fm

Цитата: Radiostyle від Грудень 31, 2013, 16:12:52
Тернопіль був "найслухнянішим" на протязі року,і першим отримав подарунок :laugh:
Імхо,всі інші,вже в наступному році.

Та ні, це різочка якась, всім до свят, а нам щоб зіпсувати...
  •  

Radiostyle

Цитата: vital-fm від Грудень 31, 2013, 18:21:19
Та ні, це різочка якась, всім до свят, а нам щоб зіпсувати...
Так я ж у кавичках написав  :wink:
  •  

velychko.op

ага значить чекаємо і у інших містах)))

З НОВИМ РОКОМ!!!
  •  

roger5000

Як на мене, дурно викинуті гроші, це теж саме що УХ радіо в Луганську включити, слухати не будуть.
Тернопіль
  •  

miha

Цитата: roger5000 від Січень 01, 2014, 11:59:24
Як на мене, дурно викинуті гроші, це теж саме що УХ радіо в Луганську включити, слухати не будуть.
А чому тоді у Львові Русскоє радіо на 1 місці
  •  

Polyvko V.

А чому тоді у Львові Русскоє радіо на 1 місці
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ру Ра на 1 місці тільки по потужності передавача і то тільки в західному напрямку! :спасибо:
  •  

sergiy1103

Ніколи воно на першому місці в Львові не було.  Почитай ось це  lwr.com.ua/pdf/sociologic.pdf
Хоч рейтинги 2012 року, на даний час нічого не змінилось
  •  

Buran

Будуть, ще і як. Свого часу на радіо "ТОН" (103,5, зараз тут радіо "Рокс") була рубрика "Шансон на радіо "ТОН", то його крутили не один кабак і таксист. Тепер очікуємо на скарги патріотично налаштованих мешканців міста на водіїв маршруток)))

* * *

Тропосферне проходження сьогодні дуже погане. Принаймні на вул. Будного чернівецької "Станції" на 103,2 й близько не було. Навіть радіо "Лад" з Бережан приймалось дуже погано. Можливо ще й тому, що гучність мовлення радіостанції досить низька - на 71,03 також дуже тихо, ніж в інші дні, йшла трансляція. Майже як і минулого разу по рівню сигналу ловилось "Супер радіо" з Бережан на 100,6.

Був біля "Збаразького повороту" - на 103,1 зловив "Наше радіо" з Хмельницького. Рівень сигналу - на "3". За можливості перевірю тут 103,1 в інші дні, щоб знати, чи сигнал постійний, чи це було тропо.

Ще сьогодні в деяких районах міста попадалося "дзеркало" (чи як це правильно називається?) радіо "Рокс" на 90,6 і "Радіо 24" на 100,7.
  •  

miha

А коли у Львові зявиться Шансон
  •  

roger5000

103,1 "Наше радіо" з Хмельницького, часто приймаю на об'їзній дорозі біля "Збаразького повороту" і біля "Ватри" і особливо добре чути в Аеропорту. Також в Тернополі добре приймається канал "інтер" з Хмельницького, якщо немає перешкод і антену обернути в потрібному напрямку.
Тернопіль
  •  

pavlo_r

Цитата: miha від Січень 02, 2014, 21:27:17
А коли у Львові зявиться Шансон
Коли з'явиться, ми тобі скажемо.
  •  

vital-fm

Аудиторія вже є, маршрутники знову увімкнуть радіо, та й особисто знаю певне коло слухачів.
Тим більше шансон щедро заправлений попсою для утримування аудиторії, + інтерактив до 1-ої ночі, що стає певним плюсом з живим голосом, що вже, певний час не практикують інші радіостанції, і переманювання на свій бік слухачів "Перцю".
Поки що складається враження, що передавач працює не на повну потужність, періодично вимикається на кілька секунд, та й починає працювати з шипом в певних місцях квартири, в той час, як за іншими станціями подібне не спостерігається.
В Луганську теж "УХ радіо" знайшло б свою аудиторію.
  •