Виберіть стиль:

Автор Тема: Strong SRT 8500  (Прочитано 25592 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 990
  • Репутація: +225/-85
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #60 : Листопада 20, 2014, 21:13:28 »
Дякую, зараз спробую (якщо там файл не величезний, звісно, бо зараз флешки об'ємної під рукою не маю )...
п.м. Можна й на "ти" -- хтось декілька тем тому перший перейшов:
Цитувати
Раз ти автор - то тему я перейменував.
8-)

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1247
  • -Отримані: 720
  • Повідомлень: 6198
  • Репутація: +894/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #61 : Листопада 20, 2014, 21:18:16 »
Для прошивки можна вимкнути з розетки, вставити флешку і увімкнути. Він почне прошиватися. Біля ПЗ має бути інструкція.

Флешку можна і малу, але відформатуйте ;)
« Останнє редагування: Листопада 20, 2014, 21:27:17 від Ігор »

Відсутній pavlo_r

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 2059
  • -Отримані: 3165
  • Повідомлень: 7167
  • Репутація: +3437/-165
  • Розташування: Lviv
    • notatnyk.org
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #62 : Листопада 20, 2014, 21:41:53 »
п.м. Можна й на "ти" -- хтось декілька тем тому перший перейшов:  8-)
Я ніколи не заперечував, щоб тут до мене зверталися на «ти», навпаки заохочую це. Якщо ж я до когось звернувся на «ти», і це його не влаштовує - так і скажіть. Виправлюсь :)

Відсутній FMDX

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 230
  • -Отримані: 165
  • Повідомлень: 990
  • Репутація: +225/-85
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #63 : Листопада 20, 2014, 21:49:22 »
Та так вже й бути, най лишається :-)...  Є! Ще раз дякую усім за поради (з просто вставлянням флешки не прокатило, через Меню брав. У Інструкції теж, напевно, десь е, але тут швидше запитати можна 8-) ). Побачу, яка різниця між попередньою версією щодо стабільности зображення та проблем з дистанційним...

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1247
  • -Отримані: 720
  • Повідомлень: 6198
  • Репутація: +894/-8
  • Розташування: Синява
    • Зорі
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #64 : Листопада 20, 2014, 21:57:35 »
Значить це проходе на 8502.

Відсутній Don_Andrey

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 100
  • -Отримані: 208
  • Повідомлень: 853
  • Репутація: +230/-8
  • Розташування: Днепр. обл
  • air.radiorecord.ru:8100
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #65 : Березня 01, 2016, 09:34:47 »
Тюнер с поехавшими мозгами ловит интер (безуспешно) где-то далеко за пределами известных нам диапазонов.
Показати вміст

Мозги съехали на почве патриотизма - после добавления мультиплексов с Донецка. Хотя может и просто, кривость китайской прошивки. :huh:
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.

Відсутній border

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 0
  • -Отримані: 650
  • Повідомлень: 926
  • Репутація: +661/-9
  • Розташування: Краматорськ
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #66 : Березня 01, 2016, 12:43:28 »
И что сброс на default не помогает. Пароль: 9633

Відсутній Don_Andrey

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 100
  • -Отримані: 208
  • Повідомлень: 853
  • Репутація: +230/-8
  • Розташування: Днепр. обл
  • air.radiorecord.ru:8100
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #67 : Березня 01, 2016, 21:59:22 »
Прошил на 1.67 прошивку и дело с концом.


Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.

Відсутній kotenko.

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 106
  • -Отримані: 254
  • Повідомлень: 983
  • Репутація: +277/-3
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
  • Порохобот #1 на форумі:)
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #68 : Березня 01, 2016, 23:07:47 »
А я  думал, это последняя версия 1.67 глючит, но теперь все понятно, ты просто поздно обновил тюнер.
Бачачи, як в еліті нашого футболу щороку лопаються футбольні клуби, вважаю, шо через кілька років буде так лопатись олігархічний медіаринок.
Чогось він, падло, не валиться!

Відсутній Serhiy1970

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 2
  • -Отримані: 25
  • Повідомлень: 421
  • Репутація: +35/-6
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #69 : Березня 09, 2016, 21:12:52 »
А будет ли вот эта байда
http://uawest.com/hdmi_to_vga_adapter.html
работать с моделью 8500 ?
Хочу использовать монитор Самсунг 2243 вместо телевизора.

Відсутній Don_Andrey

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 100
  • -Отримані: 208
  • Повідомлень: 853
  • Репутація: +230/-8
  • Розташування: Днепр. обл
  • air.radiorecord.ru:8100
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #70 : Березня 10, 2016, 15:22:40 »
Serhiy1970, чистой воды лотерея.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.

Відсутній Serhiy1970

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 2
  • -Отримані: 25
  • Повідомлень: 421
  • Репутація: +35/-6
Re: Strong SRT 8500
« Відповідь #71 : Березня 25, 2016, 21:44:40 »
Serhiy1970, чистой воды лотерея.
Купил вот этот HDMI --> VGA переходник
http://rozetka.com.ua/extradigital_kbh1645/p4317458/
У меня есть 2 монитора : Самсунг 757 и Самсунг 2243.
А также 2 тюнера : Стронг 8100 (только DVB-T) и Стронг 8500 (DVB-T/T2)
Так вот 8100 показывает на обоих мониторах, а 8500 не хочет.

Написал в тех. поддержку Стронга и вот что они мне ответили:
Цитувати
Скорее всего причина в том, что ваши мониторы не поддерживают HDCP.
Причина не работы такого подключения мониторов, это отсутствие в них поддержки протокола HDCP (copy protection, ну или отсутствие возможности его трансляции через такие переходники),
который реализован в протоколе работы HDMI-интерфейса устройства и от которого мы отказаться не можем.
Проверьте по спецификации ваших мониторов.

Я и после этого им пишу, что более старая модель показывает без проблем,
а они мне вот что пишут:
Цитувати
Нет, я же объяснил, что дело в HDCP.
И да, это особенность модели 8500 (как и всех моделей Т2 с поддержкой кодирования Irdeto).
И прошивка (ее версия) здесь не при чём.

Так ли это ?