Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

m3ts

Обновил последней прошивкой Strong 8502 полет нормальный , есть правда ньюанс при проигрывании avi файла , не часто, подвисает картинка на несколько секунд.
  •  

taunt

Цитата: "admin" post=33332не согласен

2 разные марки не было бы ни в каком случае
:спасибо:
Своего рода 'шутка юмора': меня то как раз второй пункт и интересовал..)
  •  

Igorko75

В мене таке питання. Чи знайшлося вже рішення проблеми з сортуванням каналів? Яка прошивка лікує цю проблему? А то тільки налаштуєш під себи, а вони зноу збиваються по мультеплексах. Тюнер Strong 8500.
  •  

taunt

Цитата: "Igorko75" post=33487В мене таке питання. Чи знайшлося вже рішення проблеми з сортуванням каналів? Яка прошивка лікує цю проблему? А то тільки налаштуєш під себи, а вони зноу збиваються по мультеплексах. Тюнер Strong 8500.
У меня 8502 и я каналы не сортирую(считаю,что по МХ удобнее),но читал где-то,что для 8500 эту проблему исправили в прошивке 1.47 и уже ожидают 1.51..)
  •  

fediv

Для Igorko75 уточнюю: не роздумуйте, ставте на свій Strong 8500 прошивку 1.47. По-перше, поки що начебто список не збивається до примусового від ЗЕОНБУД, хоча пройшло ще мало часу, по-друге, з'явиться додаткова інформація про характеристики сигналу при подвійному натисканні на клавішу "INFO" ("i"). Ставиться прошивка без проблем, лише нерви лоскоче (в деяких місцях здається, що вже зависло і зіпсувалось, але все-таки продовжує).
  •  

Igorko75

Дякую fediv. Напишіть робоче посилання на прошивку 1.47.
  •  

Serhiy1970

Вчера поставил 1.51 вместо 1.47. Но вот-вот должна появиться 1.57 которой планируется обновить 8500-ые модели через эфир. Представляю, сколько ресиверов повыходят из строя, когда незнающий народ начнёт кнопочки на пульте нажимать во время обновления. А если свет отключат в это время ...
  •  

taunt

Цитата: "Serhiy1970" post=33618Вчера поставил 1.51 вместо 1.47. Но вот-вот должна появиться 1.57 которой планируется обновить 8500-ые модели через эфир.
Откуда почерпнули инфу? Поделитесь источником,пожалуйста..)
  •  

fediv

Цитата: "Igorko75" post=33609Дякую fediv. Напишіть робоче посилання на прошивку 1.47.
З цієї статті можна закачувати:
http://tv-remont.info/publ/6-1-0-193
швидко і без реєстрації
  •  

fediv

Цитата: "Serhiy1970" post=33618Вчера поставил 1.51 вместо 1.47... Представляю, сколько ресиверов повыходят из строя, когда незнающий народ начнёт кнопочки на пульте нажимать во время обновления. А если свет отключат в это время ...
Ні, не вигадуйте. Якщо оновлення з ефіра буде зроблено так само толково, я у "Trimax", то проблем не буде. Тюнер сам, в фоновому режимі тихенько закачує в буфер оновлення, а потім, при ввімкненні з режиму учікування, тюнер попереджує, що "я тут оновлююсь і запрацюю", і стартує з нової прошивки.
А доки в буфер не завантажена вся прошивка, нічого не робить. Я сам спостерігав, лишився задоволений.
Мало не забув ! Завантажили, то дайте прошивку 1.51.
  •  

Aschim

Хто може підказати тюнер який нормально працює в режимі 16:9 Pan Scan? Тобто коли 4:3 картинка масштабується по ширині, а верх і низ обрізаються для телевізорів з 16:9 екраном. При цьому зберігаються пропорції зображення, воно не повинно розтягуватися.
Коли я підключав Стронг 8500, то в такому режимі картинка получалася трохи деформована, розтянута по висоті. Підключав по HDMI.
Чи виправили цю проблему в новій прошивці? Хто знає? В стронг 8502 якщо вірити обзорам, то взагалі режим Pan Scan відсутній

Схематично в пейнті намалював цей глюк, трохи неакуратно получилося, але думаю смисл понятний:
Spoiler

1)на 4:3 телевізорі, 2) як має бути на 16:9 в режимі Pan Scan, 3) Pan Scan у Стронг 8500 (19:9 PS якщо не помиляюся там називається цей режим)
[close]
  •  

Serhiy1970

•  

ntfs

Дякую за прошивку. І ще хотів спитати: пункт "оновлення по ефіру" у всіх неактивний? Чи то в мене глюк?
  •  

samostav

народ у меня проблемка,мой тюнер сторонг пишет мол все каналы платные и внизу код активации.что это за баг,вчера все было нормально.
  •  

taunt

samostav,

Попробуйте оставить его включенным минут на 20-30 на ТРК Украина,если безрезультатно,то надо звонить на тел.поддержки (в паспорте))
  •