Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Serhiy1970

Цитата: "sergiykovych" post=18996на офсайті Стронг уже є повний опис моделі SRT-8500
http://www.strong.tv/ru/products/receivers/terrestrial/high-definition/srt-8500

Хоть в этой приставке и есть гнездо "АНТ. ВИХІД", но что-то я сомневаюсь что она подойдёт под старые советские телевизоры в которых нет гнёзд "НЧ вход" для аудио и видео. Я в приставке не вижу винтика которым можно регулировать номер канала, на котором телевизор должен воспроизводить то, что она приняла.  
  •  

admin

какой ещё винтик?
все тюнеры, которые я имел, с модуляторами програмировались через меню  
  •  

Sergeygut

Який взагалі модулятор? Там же другий коаксіальний вихід  розгалуджує сигнал з антени на ще один тюнер або телевізор.
Згідно інструкції: АНТ ВИХІД Вихід для підключення телевізора або додаткового приймача.  
  •  

RadioS

ВИНТИК был когдато в моем видеомагнитофоне ЕЛКЕТРОНИКА 90-х годов выпуска  
  •  

admin

цього напевно знати не можна.
Виглядають одинаково  
  •  

admin

•  

Vova.UA

Погано. Ну і як я бабульці той тюнер до Електрона підключу ...
Треба зовнішній модулятор, але недорогий
Щей дисплея нема...  :dry:  
  •  

Vova.UA

Цитата4.1 перегляд каналів після завершення первинного налаштування
Можливо, після завершення первинного налаштування каналів приймач відобразить повідомлення про тимчасову відсутність прав на перегляд кодованих каналів. Це пов'язано з необхідністю отримання приймачем додаткових даних для початку декодування. Повідомлення на екрані телевізора повідомить Вас про приблизний час очікування. Необхідно дочекатись появи зображення каналу. В цей час не перемикайте канали. Дотримуйтесь інструкцій на екрані телевізора.
Якщо повідомлення про відсутність прав доступу не зникає з екрану протягом часу, що вказаний у повідомленні, то зверніться до Служби підтримки за номером телефону, що вказаний у тексті повідомлення.
примітка:  Ваш приймач поставляється попередньо активованим для перегляду більшості цифрових ефірних каналів, що транслюються оператором на безкоштовній
основі. Однак, частина каналів може транслюватися платно.
Для отримання доступу до платних каналів Вам необхідно звернутися в Службу підтримки абонентів. Необхідні дані для звернення до Служби підтримки абонентів вказані в
додатковій інструкції, що входить в комплект документації та поставляється з приймачем.
Сумніви щодо платних каналів відпали  
  •  

admin

є можливість зробити платний пакет  
  •  

sergiykovych

Цитата: "Vova.UA" post=19015Погано. Ну і як я бабульці той тюнер до Електрона підключу ...
Треба зовнішній модулятор, але недорогий
Щей дисплея нема...  :dry:

дисплей у тюнері має бути,на 4 символи, показує номер каналу та годинник у режимі очікування  
  •  

Vova.UA

Цитата: "sergiykovych" post=19024дисплей у тюнері має бути,на 4 символи, показує номер каналу та годинник у режимі очікування

НЕ БАЧУ !
[img size=200]http://i.piccy.info/i7/8fbac37dee8a625e514c39d6eef7a1e7/1-5-5521/31030881/tiuner.jpg[/img]
Пам'ятаю, бачив Хумакс без дисплея , тільки 3 діода на модрі  
  •  

admin

полноценная поддержка Т.
а то тут были намёки  
  •