Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

volh1

Цитата: "AlexFM" post=21821Хм... А кто сказал, что Российская цифра будет кодироваться именно в Ирдето-2 ?
А примут какой-нить Росскрипт и дальше что?

Вот именно. Поэтому и надеюсь ввезти приемник из РФ :)
Украинскую наземную "цифру" пока принимать интересно, только если тюнер нахаляву обломится. Хотя...вообще-то может :))))  
  •  

AlexFM

Есть предчуствие, что поставите Вы три тюнера в стопочку над одним телеком...
1. С Российским контентом и их собственной кодировкой
2. С Украинским контентом и Ирдето
3. Спутниковый ресивер с собственными заморочками.

Итого: 4 пульта - я б свихнулся.
Или один универсальный... но с ним свихнуться быстрее!

удачи ;)  
  •  

pavlo_r

На п'ятий день перегляду придбаний мною STRONG розсортував канали у заданому ЗЕОНБУДом порядку. Цікаво, що пересортування це відбулось прямо під час перегляду. Просто раптом замість 1+1 увімкнувся Інтер, який став на першу позицію. Незадовго до цього, відразу після увімкнення тюнер просив зачекати дві хвилини поки він активується, але чекати довелось секунд тридцять. ІМХО, скидання списку каналів пов'язане з якимись оновленнями на мережі ЗЕОНБУД, наприклад у СУД, і через баг в прошивці канали стають по дефолту.  
  •  

AlexFM

Добро пожаловать в сеть ЗЕОНБУД!  
  •  

Vova.UA

Мда, і Зеонбуд ще "сирий", і тюнери такі ж ...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

autorun

RADIO - ❤
  •  

Vova.UA

•  

Охрим

Strong став переможцем тендеру Держкомтелерадіо на постачальника сет-топ-боксів:
http://www.telekritika.ua/news/2012-04-13/71209  
  •  

drezina

Як завжди, виграла ціна, а не якість (у Ромсатовських ресиверів хоть чутливість була вища, яка б давала людям запас у прийомі), ще нездивуюсь, якщо запропонують соціальні з зовнішнім блоком живлення.  
  •  

admin

Trimax, по описанию в инете, был намного хуже Стронга...
ну наш народ вечно всем недоволен  
  •  

Охрим

Цитата: "drezina" post=21971Як завжди, виграла ціна, а не якість (у Ромсатовських ресиверів хоть чутливість була вища, яка б давала людям запас у прийомі), ще нездивуюсь, якщо запропонують соціальні з зовнішнім блоком живлення.
Кстати внешний блок питания более удобен: не греет изнутри корпус и легче заменить. И ЮСБ-слот на передней панели удобней(и это все изначально подавалось как преимущества тюнера от "Trimax").
А по поводу качества: отзывы разные были, но в большинстве негативных случаев глючил именно "Trimax"  
  •  

Vova.UA

Цитата: "drezina" post=21971у Ромсатовських ресиверів хоть чутливість була вища
На Про тв писали, що при тестуванні Трімакса сипався 64 ТВК в Києві, на інших приймачах був стабільний прийом.

Сьогодні, доречі, був на радіоринку у Львові. Стронга ніодного не бачив. Трімакси є: 580-630 грн.  
  •  

pavlo_r

А я хотів завтра ще одного Стронга взяти. Якщо не буде візьму Трімакс  
  •  

Vova.UA

В одній будці бачив підключений Трімакс. Зображення якось дьоргалось, не було плавності в русі. Може телевізор такий, але я сумніваюсь (був включений канал Україна)  
  •  

pavlo_r

Там де я брав минулої суботи Стронґ, на екрані білого ТВ з заокругленим корпусом (описав бо не пам'ятаю марки, може і Ви його бачили) була напівпрозора смуга білого кольору у нижній частині екрану. Я трохи поспішав тому не звернув на це уваги, але коли привіз тюнер до батьків - все працювало ОК.  
  •