Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

Globys

Должен принимать /Демодулятор: Соответствует спецификациям DVB-T (EN 300 744),
DVB-T2 (EN 302 755)/- вот копия с спецификации!!! может сигнл слабый или антенна(на DVB-T стандарт выдавали временные лицензии)
  •  

sergiykovych

Сьогодні для Trimax TR-2012HD з'явилося оновлення програмного забезпечення через ефірний сигнал Зеонбуд.

Нова версія - V 1.008  (Попередня V 1.007)

Проте граматична помилка "Прогамний телегід" не виправлена :nosuper:
  •  

Vova.UA

Хтось на цьому форумі писав, що на Trimax`i не працює TVP1 HD.
Відпишіть, чи щось змінилось !
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Гоша

Так,це я писав.Хочу сказати,ситуація не незмінилася.Тобто не тільки TVP-1HD не показує,але другий канал теж.
  •  

m3ts

Цитатащо на Trimax`i не працює TVP1 HD.
А на Strong 8500 он работает?
  •  

Гоша

Цитата: "Vova.UA" post=27604Хтось на цьому форумі писав, що на Trimax`i не працює TVP1 HD.
Відпишіть, чи щось змінилось !
.Вчора вмикав TVP-1HD,TVP-2,вже все показує!Я думаю,дана ситуація була повязана з Євро-2012.
  •  

Vova.UA

Цитата: "Гоша" post=27756Вчора вмикав TVP-1HD,TVP-2,вже все показує!Я думаю,дана ситуація була повязана з Євро-2012.
Хммм... Ну для сат. тв така ситуація - не рідкісь, але для наземного тв... дивно. Ні про які карти , модулі і кодування в польських мультиплексах я інформації не бачив.
  •  

Radiostyle

•  

anatolij69

в комфи Харьков по 555грн,с ярлыком тв приставки на прошлой неделе,а теперь http://comfy.ua/catalogsearch/result/?q=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B3+8500+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BA . Еще могут вам стаховку на ремонт выдать за 50грн на год.
  •  

volh1

•  

Slushatel

Государственный комитет телевидения и радиовещания выбрал компанию « РКI-Консалтинг» для поставки сет-топ-боксов (телетюнеров для приема цифрового сигнала) в количестве 200 тыс. единиц н а 97,19 млн грн. Об этом сказано в сообщении Госкомтелерадио.

Срок поставки телеприставок - с августа по декабрь 2012 года.

Напомним, что компания «РКI-Консалтинг » предложила Госкомтелерадио телетюнеры для приема цифрового эфирного телевидения высокой четкости в стандарте DVB-T2 стоимостью 485,94 грн. за ед.

По информации «proIT», «РКI-Консалтинг » выступила одним из подрядчиков в строительстве цифровой телесети компании «Зеонбуд».
Інформація за цим посиланням
  •  

Охрим

Цитата: "Slushatel" post=28116Государственный комитет телевидения и радиовещания выбрал компанию « РКI-Консалтинг» для поставки сет-топ-боксов (телетюнеров для приема цифрового сигнала) в количестве 200 тыс. единиц н а 97,19 млн грн. Об этом сказано в сообщении Госкомтелерадио.
Ну вот и Траймаксы свою долю с государства поимеют :beach:
  •  

fediv

:|
Провів детальні експерименти відразу з двома тюнерами, Strong і Trimax, і тепер можу їх обгрунтовано порівняти.
1. При ввімкненні в обох тюнерах завантаження трохи довге, але Strong при цьому на екрані показує в основному абракадабру, а Trimax - досить зрозумілу картинку, яка не лякає користувача.
2. Trimax має живлення 12V і зовнішній невеличкий блок живлення. Це в деяких випадках зручно, а в інших непотрібно.
3. І той, і другий час від часу забувають про активацію, і при ввімкненні приходиться чекати, коли запор з активацією пройде і з'явиться зображення.
4. ГОЛОВНЕ ! При слабкому, неякісному сигналі Strong дає значно кращі результати. В багатьох випадках це може бути головним фактором при виборі тюнера.
5. Ознайомився з примусовим оновленням програмного забезпечення Trimax. Довге і багатоступінчате, і може лякати користувачів: "Ой, що це я натиснула ?" Про оновлення для Strong ще нічого не відомо.
  •  

Slushatel

Цитата: "fediv" post=28130:|
Провів детальні експерименти відразу з двома тюнерами, Strong і Trimax, і тепер можу їх обгрунтовано порівняти.
1. При ввімкненні в обох тюнерах завантаження трохи довге, але Strong при цьому на екрані показує в основному абракадабру, а Trimax - досить зрозумілу картинку, яка не лякає користувача.
2. Trimax має живлення 12V і зовнішній невеличкий блок живлення. Це в деяких випадках зручно, а в інших непотрібно.
3. І той, і другий час від часу забувають про активацію, і при ввімкненні приходиться чекати, коли запор з активацією пройде і з'явиться зображення.
4. ГОЛОВНЕ ! При слабкому, неякісному сигналі Strong дає значно кращі результати. В багатьох випадках це може бути головним фактором при виборі тюнера.
5. Ознайомився з примусовим оновленням програмного забезпечення Trimax. Довге і багатоступінчате, і може лякати користувачів: "Ой, що це я натиснула ?" Про оновлення для Strong ще нічого не відомо.

Я б додав ще шосту характеристику
6. В Trimax корпус пластмасовий. В Strong корпус металевий як в ДВД-плеєрів
  •  

Vova.UA

fediv, писали, що srt 8500 сильно гріється через внутрішній БЖ. Зарез спека, не перегрівається ?
  •