Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

Evgeniy

Металлический корпус Strong имеет лучшую теплопередачу. Хоть он и теплый, но не перегревается.
  •  

Охрим

Цитата: "Vova.UA" post=28136fediv, писали, що srt 8500 сильно гріється через внутрішній БЖ. Зараз спека, не перегрівається ?
Можу сказати за свій Стронг - теплий, не гарячий :good: Причому: в мене перша модель - без вентиляційних отворів в кришці.
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Охрим" post=28138
Цитата: "Vova.UA" post=28136fediv, писали, що srt 8500 сильно гріється через внутрішній БЖ. Зараз спека, не перегрівається ?
Можу сказати за свій Стронг - теплий, не гарячий :good: Причому: в мене перша модель без вентиляційних отворів в кришці.
В мене також.
  •  

fediv

Доки я добрався до сайту, вже за мене відповіли: все, що виготовляє компанія "Strong", предметно гріється. Але терпить !
  •  

sergioo

Мне вот что интересно, друзья.
Каким образом государство собирается настраивать цифровое ТВ 200 тыс льготникам, которые получат цифровые тюнеры Strong с августа по декабрь.
Или это всё будет пущено на самотёк?
Мы Вам принесли тюнер, а Вы разбирайтесь сами.
Вот представьте на минуту как настроить цифровое ТВ бабушке или дедушке в селе, у которых антенна и кабель 20-летней давности.
Т.е. там надо менять всю линию - от кабеля до разьёмов.
Я уже не говорю про дополнительную замену антенны.
А это в среднем затраты от 100 до 200 грн на семью.
Да и кто этим будем заниматься?
Надо привлечь хотя бы 1000 специалистов, которые будут проверять качество и уровни сигналов у каждого льготника, чтобы авось под дождь, туман эта вся цифра не закрывалась. И та бабушка (дедушка) не обзванивали ряд инстанстций почему у них не работает по 10 -12 часов канал, а там идёт любимый сериал.

P.S. Недавняя новая реклама про цифровое ТВ ошарашила. Бабушка сама настраивает цифровое ТВ, а сын читает инструкцию. Бред друзья, согласитесь. Я понимаю, такая ситуация в городе. Если уже есть эта реклама в интернете, выложите в этой ветке форума. Заранее спасибо!
  •  

oldman

Цитата: "sergioo" post=28157Надо привлечь хотя бы 1000 специалистов, которые будут проверять качество и уровни сигналов у каждого льготника, чтобы авось под дождь, туман эта вся цифра не закрывалась.
Ша, тихо.Ато они так и сделают. Выделят ещё, 1 млрд на настройку ресиверов малообеспеченным.
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "sergioo" post=28157у которых антенна и кабель 20-летней давности.
Мені здається тоді кабель, і навіть ті ж "сітки" були кращої якості, ніж тепер.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

anatolij69

Те саме ,що і дрова,ви заказали.Вам привезли,а вони не колені.Треба іти до .....,поможе,а йому півлітру і меду. Так і з тюнерами буде,хтось візьметься та настроє. А в містах треба в багатоповерхових будинках ставити систему колективного тб. Тобто від дмв антени брати сигнал,подавати на підсилювач і подавати на розподільчі коробки. Бо знову будуть антенки у кожному вікні. Також живі гроші.
  •  

zahar09

Цитата: "anatolij69" post=28164А в містах треба в багатоповерхових будинках ставити систему колективного тб. Тобто від дмв антени брати сигнал,подавати на підсилювач і подавати на розподільчі коробки. Бо знову будуть антенки у кожному вікні. Також живі гроші.
У містах вже давно кабельне ТБ охопило значну кількість домівок. :drinks:
  •  

AlexFM

Цитата: "anatolij69" post=28164Бо знову будуть антенки у кожному вікні. Також живі гроші.

А Вам, я смотрю, лишь-бы с кого-то содрать ;)
В Николаеве есть практика реанимации коллективных антенн, однако за это, равно как и за кабельное приходится платить.

Монтаж АФУ и разводка стОит как разовое вложение жильцу 14-ти этажки порядка 50-70 грн, однако и 5 грн/мес для пенсионера это очень большие деньги, ведь это 2 буханки хлеба!
  •  

admin

Цитата: "zahar09" post=28166У містах вже давно кабельне ТБ охопило значну кількість домівок. :drinks:
скоро поменшає
нащо людям платити за мінімальний пакет? коли його можно приймати і так
  •  

zahar09

Цитата: "admin" post=28168
Цитата: "zahar09" post=28166У містах вже давно кабельне ТБ охопило значну кількість домівок. :drinks:
скоро поменшає
Бабка на двоє казала.Бо мінімальний(соц.пакет) коштує 10-15 грн на місяць.
А "так"(тобто купівля тюнер+антена) буду коштувати мінімум 600 грн(тобто 5 років перегляду "мінімалки"),які треба викласти одразу.
Тай й кабельщики не будуть так сидіти склавши руки,якщо "мінімальщики" від них почнуть тікати . :clapping:
  •  

oldman

Цитата: "admin" post=28168
скоро поменшає
У большинства операторов, соц пакет предоставляют по цене 15-20 грн. А тут сразу нужно выложить 600 + за антенну и кабель.
Разве что в ВР появится очередной законопроект "по спасению Зеонбуда". После кодирования спутниковых каналов, могут взяться за кабельщиков. И зажмут их так, что соц пакет будет уже по 50 грн.
  •  

admin

хм
але 10-15 грв це аналог, якість може бути й нижче плінтуса (на цьому форумі є історії про якість кабелю)

не знаю що там кабельщики будуть робити, але мають транслювати усі 32 телеканали у УПЛ. А як інакше? це ж присутнє у Вашому місті....
то тут, або кабельщик здохне, або доведеться засовувати кодований Т2 у кабель
а для демодуляції потрібен той же тюнер;)
як тільки Т2 запрацює серйозно то це буде кладовище, для середніх та мілких кабельщиків
А "Воля" не усюди
UPD:
або кабель доведеться переводити з аналогу у С
і тоді вже не буде 10-15 грв на місяць
UPD:
і не потрібно нічого приймати у Раді
промовчимо про наступний платний пакет від Зеонбуда....
  •