ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Mikemelins

а что за 2*10.7, если не секрет?
  •  

kopop

Цитата: "Mikemelins" post=48368а что за 2*10.7, если не секрет?
http://ukrtvr.org/forum.html?func=view&catid=53&id=3877&limit=10&start=1140#48354  тут подивись пост 1142 це математична формула вираховування частотних "зеркалок"
  •  

Ігор

10,7 МГц, це проміжна частота в fm приймачі.
В АМ приймачі інша частота - 465 кГц.
В приймачі є гетеродин, який в наслідок биття частот перетворює частоту радіостанції на проміжну.
Також є приймачі прямого підсилення, без ПЧ, але в них найкращий прийом тільки на середині шкали.
  •  

kopop

На європі фм 107.0 з'явився рдс: Europa/Plus/2079760/on-line/www./europa./fm./EUROPA/дата
  •  

admin

По силе сигнала в точке наблюдения в Ирпене, 93.8 идет с КРТПЦ. Уровень сигнала на уровне 99/105. Рател в этой точке почти не принимается
  •  

Ігор

Перевірив в електричці прийом київських радіостанцій, зовсім глухо :blink: тільки 105,5 прийняв на 2. А білоцерківські приймаються нормально.
  •  

АДВ

Слухаю зараз Бізнес 93.8, велика кількість російськомовних пісень...дуже дивно,раніше був лише західний поп, рок, поп-рок
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

kopop

У середу закінчується моя вилазка на Чернігівщину,і я їхатиму на Київ,перевірятиму бізнес 93.8 і всі станції Києва.
  •  

Valden75

кто подскажет? какие радиостанции киева дальше всего принимаются уверенно по разным направлениям от города, в км
если прием вести на хороший мп3 или телефон.
  •  

Mikemelins

В сторону Борисполя у меня дальше всего было слышно Кисс и Мелодию. Хреново, но на остальных вообще молоко.
  •  

Ігор

В сторону Борисполя куди саме?

В 2009 році я в Згурівському районі телефоном прийняв всі радіостанції, в квартирі на першому поверсі.
  •  

Mikemelins

•  

admin

99 и 105 в самолете слышно на мобильник где-то за 20-30 минут до посадки, знач километров так за 200-250:)
  •  

kopop

Сьогодні приїхав я у Київ,всі фм станції мовлять норм. Правда таке відчуття, що на 100.5 потужність добре прикрутили...у Броварах її чути на 1 бал...   :(
  •  

Radiostyle

Цитата: "kopop" post=49189Правда таке відчуття, що на 100.5 потужність добре прикрутили...у Броварах її чути на 1 бал...   :(
У мене вчора навпаки,краще звичайного приймалося  :dunno:
  •