ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

kopop

Доброго вечора, на 98.5 у Києві відчувається перекос на праву сторону (правий канал гучніше лівого) :-( перевіряв на телефоні нокиа 1280
  •  

kopop

GALA/RADIO/100FM/4991012 + Заводський RT

змінився RDS на Гала радіо.
  •  

w_Waxman

Точно такой же перекос, как и на 98.5, наблюдается на ,,Просто радио".
  •  

Radiostyle

Написав я на фейсбуку про відсутніть  ЦК (КДТРК) в Т2:
ЦитатаДоброго дня!
Я: Скажіть будь ласка,чому немає трансляції вашого каналу в цифровій якості Т2,звернувся до "Зеонбуду",там відповіли,що ви їм сигнал не подаєте уже пів року?!
З повагою!
Денис Біла Церква

ЦК: Доброго дня, Денис!
На жаль на сьгоднішній день в Білій Церкві наш канал росповсюджується лише через кабельних операторів мереж. Але ви завжди маєте можливість дивитися трансляцію онлайн на нашому сайті kdrtrk.inet.ua

Я: А в чому причина?

ЦК: На жаль бюджетом на 2013 рік не було виділено достатньо коштів для оплати роботи передавачів.

Я: Так ви не мовите ніде  в цифрі по області ?

ЦК: Всі питання по розповсюдженню сигнали ви можете задати нашому виробничо-технічному відділу за телефоном 044 278 45 47

Зателефонував,сказали,що бюджет виділив тільки 30% фінансування від необхідної суми,тому ми змушені були вимкнути свої передавачі,можливо з наступного року ситуація налагодиться,а можливо,ще одне вільне місце для якогось типу "Бізнес медіа",ось так  :neutral:

•  

admin

•  

Radiostyle

Так,що можеш прибрати їхнє мовлення в Т2.
І новину на  сайті розмістити: ЦК (КДТРК) не спроможна мовити в цифровій мережі Т2,церез недофінансування.
  •  

admin

•  

Ігор

Недавно настроював телевізор із Т2, прийняв сигнал із Кагарлика, там було мовлення ЦК!
Треба перевіряти ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Листопад 26, 2013, 13:26:48
В Києві є мовлення у Т2?
Цитата: Ігор від Листопад 26, 2013, 13:28:42
Недавно настроював телевізор із Т2, прийняв сигнал із Кагарлика, там було мовлення ЦК!
Треба перевіряти ;)
Мені сказали,що вони зараз тільки на супутнику і в кабельних мережах,ну і онлайн в інтернеті  :dunno:
  •  

admin

Цитата: Ігор від Листопад 26, 2013, 13:28:42
Треба перевіряти ;)
доречі, щодо Кагарлика, було б непогано знати чи мовить Персей у Т2? та що на 27 ТВК в аналозі? :дякую:
  •  

admin

Цитата: Radiostyle від Листопад 26, 2013, 14:33:16
Мені сказали,що вони зараз тільки на супутнику і в кабельних мережах,ну і онлайн в інтернеті  :dunno:
у чому ми впевнені 100%? що у БЦ немає мовлення?

хтось київський МХ-5 примає в ваших краях? мені що знов у БЦ потрібно їхати :ermm:?
  •  

Radiostyle

Цитата: admin від Листопад 26, 2013, 14:42:12
у чому ми впевнені 100%? що у БЦ немає мовлення?

хтось київський МХ-5 примає в ваших краях? мені що знов у БЦ потрібно їхати :ermm:?
Ні,київський МХ-5 наче б то ніхто не писав,що ловить,а от Володарський можливо.
Спитаю,відпишусь  :wink:
  •  

Ігор

Цитата: admin від Листопад 26, 2013, 14:40:28
доречі, щодо Кагарлика, було б непогано знати чи мовить Персей у Т2? та що на 27 ТВК в аналозі? :дякую:
Персей зможу перевірити в суботу. 27 твк зможу перевірити пізніше. Робимо в хаті ремонт, неможливо добратися до телевізора, щоб підключити звичайну антену  :dash:
  •  

Ігор

Хотя я раніше писав, що Персей вже прописався, але там був "матрас".

І забув, чому я зайшов у цю тему :) на Просто радіо у Києві, перекос стерео на правий канал, але коли говорять ведучі його немає.
  •  

Ігор

На 100,5 також перекос стерео.

Що за особливе стерео на 105,5 у Києві. Сидів у маршрутці і там дуже добре було чути стереоефект. Потів налаштував на телефоні, стереоефекту зовсім не почув. Переклацав всі інші радіостанції, на них почув стерео. І телефон чутливий до стерео, в чому справа? Хто ще може у Києві перевірити?
  •