Автор Radiostyle, Липень 30, 2011, 23:55:25
Цитата: "Radiostyle" post=5511Адміне,додайте посилання на прослуховування на сайт!
Цитата: "admin" post=5512Цитата: "Radiostyle" post=5511Адміне,додайте посилання на прослуховування на сайт!не можувоно ж не завжди працює
Цитата: "kart" post=5519як добавляти радіо туди я зареєструвався нажав пачати трансляцію далі що робити?
Цитата: "neekeri" post=5518послухав десь хвилин 15. коли ще хіти кінця 80-ти- початку 90-тих звучали, то ще, якось так, а коли пішов рекламний блок! ..... дуже вже непрофесійно, неправдоподібно, а позивні... в голосі ніякої чуттєвості, ніякої гри з слухачем, драйву... сіро якось..куда там їм до Львівської хвилі чи ФМ Галичини
Цитата: "Radiostyle" post=5521Цитата: "neekeri" post=5518послухав десь хвилин 15. коли ще хіти кінця 80-ти- початку 90-тих звучали, то ще, якось так, а коли пішов рекламний блок! ..... дуже вже непрофесійно, неправдоподібно, а позивні... в голосі ніякої чуттєвості, ніякої гри з слухачем, драйву... сіро якось..куда там їм до Львівської хвилі чи ФМ Галичини От я і бажаю,щоб вона якнайшвидче припинила мовлення,і на 104,3 прийшло,щось нормальне
Цитата: "Radiostyle" post=5521От я і бажаю,щоб вона якнайшвидче припинила мовлення,і на 104,3 прийшло,щось нормальне
Цитата: "pavlo_r" post=5566Цитата: "Radiostyle" post=5521От я і бажаю,щоб вона якнайшвидче припинила мовлення,і на 104,3 прийшло,щось нормальне Поки музика грає, а це вже питання смаку. В цьому випадку таке радіо не для мене. Може почую рекламу (сумніваюсь, що ведучі ще будуть) і складу враження.А яким було Майдан ФМ?