Автор sten, Серпень 11, 2012, 20:41:31
Цитата: Y.A. від Червень 03, 2016, 00:55:29Уже давно в целях экономии с 00:00 до 06:00 нет вещания в цифре (так же как и отключили в свое время все аналоговые передатчики по области кроме Ужгорода)
Цитата: Djundich від Червень 03, 2016, 09:17:07Тиса-1 также нет и на МХ-5 с Хуста, как и с Свалявы и Мукачево. Вы имеете в виду (6:00) 18:00.
Цитата: pavlo_r від Квітень 01, 2017, 20:30:54В МХ5 мовить лише Правда ТуТ Львів. Логотип Захід Новини відсутній. Ліцензію ТОВ Мультиплексресурс переоформили 30 березня (якось ми це пропустили). Також в рішенні вказана нова юридична адреса: м. Вишневе, Київська обл. Не знаю чи слід львівську частоту просто додати до мережі Правда ТуТ чи перейменувати Захід Новини вказавши, що в ефірі присутні програми каналу Правда ТуТ? Коли здійснюються місцеві включення і чи є вони наразі взагалі, я не знаю, але програми у Львові не співпадають з тими, що є в онлайн трансляції Правда ТуТ Логотип в ефірі такий Цитата: pavlo_r від Квітень 01, 2017, 20:30:54Не знаю чи слід львівську частоту просто додати до мережі Правда ТуТ чи перейменувати Захід Новини вказавши, що в ефірі присутні програми каналу Правда ТуТ? Коли здійснюються місцеві включення і чи є вони наразі взагалі, я не знаю, але програми у Львові не співпадають з тими, що є в онлайн трансляції Правда ТуТ Логотип в ефірі такийhttp://ukrtvr.org/telekanali-ta-radiostantsiji/57/4044991
Цитата: pavlo_r від Квітень 01, 2017, 20:30:54Не знаю чи слід львівську частоту просто додати до мережі Правда ТуТ чи перейменувати Захід Новини вказавши, що в ефірі присутні програми каналу Правда ТуТ? Коли здійснюються місцеві включення і чи є вони наразі взагалі, я не знаю, але програми у Львові не співпадають з тими, що є в онлайн трансляції Правда ТуТ Логотип в ефірі такий