Автор kotenko.oleksander, Серпень 14, 2012, 23:25:05
ЦитатаВін буде представлений у форматі докускріптед. «Глядачі побачать не просто інтерв'ю реальних героїв, а справжню візуальну розповідь з художньою реконструкцією подій, про які йтиме мова. Проект продовжує місію ТСН розповідати глядачам про найважливіші події в Україні та світі, надихнути людей, підкріпити їх віру в себе та краще майбутнє нашої країни», – йдеться в описі.Дату прем'єри «1+1» поки не називає, однак повідомляє, що «Вражаючі історії ТСН» виходитимуть в ефір у предпраймі по буднях.
Цитата: kram2000 від Березень 30, 2021, 18:19:41Тімур Мірошниченко пішов із Суспільного. Шкода..https://ms.detector.media/trendi/post/26966/2021-03-30-timur-miroshnychenko-zayavlenyy-veduchym-slovyanskogo-bazaru-v-bilorusi-vin-bagato-rokiv-komentuvav-ukrainske-yevrobachennya-ale-sogodni-zvilnyvsya-z-suspilnogo/
ЦитатаМірошниченко працює над новим шоу каналу – «Твій День». Разом з ним у проєкті беруть участь акторка Анастасія Ровинська (Стася Єгорова), хореограф Владислав Яма, актриса і телеведуча Руслана Писанка, теле- та радіоведучий Володимир Рябчун.«1+1» повідомив, що в проєкті «Твій День» буде шестеро основних ведучих, які вестимуть ефіри по троє. Ім'я шостого ведучого наразі не розголошують. Окрім того, раз на тиждень до ведучих приходитиме ще одна суперзірка.
Цитата: kostyantyn від Квітень 08, 2021, 19:14:15Заради справедливості, а хіба він (Мірошниченко) мав якусь программу на Суспільному? Якщо ні, то чому він мав гріти "лаву запасних". А так наче й Плюси "в плюсі", та й Суспільне у виграші.
Цитата: IANDROCOM від Квітень 08, 2021, 20:22:51Вів різні проєкти, я пам'ятаю його в ЯКЦЕ та у ЮА:Фольк, також він вів різні спецпроєкти і колись ще на пів ставки був на 112му.
Цитата: UzUA108 від Квітень 07, 2021, 19:17:43ЦитатаМірошниченко працює над новим шоу каналу – «Твій День». Разом з ним у проєкті беруть участь акторка Анастасія Ровинська (Стася Єгорова), хореограф Владислав Яма, актриса і телеведуча Руслана Писанка, теле- та радіоведучий Володимир Рябчун.«1+1» повідомив, що в проєкті «Твій День» буде шестеро основних ведучих, які вестимуть ефіри по троє. Ім'я шостого ведучого наразі не розголошують. Окрім того, раз на тиждень до ведучих приходитиме ще одна суперзірка.Від себе додав, що прем'єра того інтертейменту буде скоро, з таймслотом 11:15 - це стає відомо з їхнього анонсу (з якого також складається враження, що цільова авдиторія - безробітні і домогосподарки )
Цитата: UzUA108 від Квітень 26, 2021, 20:57:50Ровінська (для мене особисто поки що "ноунейми", як то кажуть).
Цитата: UzUA108 від Квітень 26, 2021, 20:57:50Далі, під час "хвилинки реклами" на "Голосі" Горбунов повідомив і дату - 24 травня (раніше це було приблизною датою закінчення ремонту студії Сніданку)
Цитата: UzUA108 від Березень 10, 2020, 19:38:22"1+1 media" спростила всі сайти групи.