Радіо в Одеській області

Автор AlexFM, Серпень 29, 2011, 13:22:10

Попередня тема - Наступна тема

DVB

В Саврані, на 106,8, відновлено мовлення Променя.
(Це якщо коротко. Розлога і повна історія під спойлером.)
Spoiler
Десь в середині квітня 2024 року, в Саврані на частоті 106,8, де йде мовлення Променя, почав періодично перериватись звук. Глушіння в той час вже не було, з супутника все йшло стабільно, але у них звук зривався з чіткою періодичністю в декілька секунд. Це  було дуже схоже на проблеми з тюнером, коли у нього в блоці живлення висихають конденсатори. Через декілька тижнів, звук зник повністю, і в ефір йшла пуста несуча. Але кондесатори висихали ще більше і тюнер пішов в циклічний перезапуск, намагаючись включитись, через що в ефір пішли потужні лускання. І так тривало аж до сьогоднішнього дня, 22 листопада 2024 р. 7 місяців, це мабуть анти рекорд по пустим несучим.
Тепер, про те, чому я про це написав лише зараз.
Спочатку, ще в квітні, я подумав, не здіймати галасу. Там черговий персонал помітить і замінить чи відремонтує тюнер, або ж їм передадуть з Одеси новий і за кілька днів мовлення відновиться. Але за місяць, я зрозумів, що там скоріше за все, взагалі нема чергового персоналу. І тоді мені стало цікаво провести експеримент. А скільки потрібно часу, щоб в обласній філії дізнались про відсутність мовлення на об'єкті, де нема чергового персоналу. Якщо про це їм не повідомляти і не писати на форумах і в соцмережах. Бо колись , рано чи пізно, Концерн перейде на такий режим роботи.
Експеримент закінчився. Відповідь -  7 місяців.
[close]

admin

П****ц.

Сьогодні в 16:56:12
На правах реклами
Наша продукція для для віддаленого доступу
https://sevio.it/en/index.html
Без щомісячних платежів
  •