Зустрічав Новий рік вдома. Дивились Мамахохотала. Але не новорічний випуск, а той, що 29 числа був записаний і очищений потім від реклами мною.
Хоча батько десь в 9 годин ввімкнув Плюси, а там Квартал був і дивився він ще його. Мені ж ніколи було, бо треба було олів'є накришити. Та з того, що я бачив, скажу: навіть якби я був суперприхильником Зе, то й тоді б сказав, що Квартал без нього ніякий.
Звернення: потрапили лише на ту частину, де вже знаменитості вітали.
Далі десь до 3-30 переглядав сателітні канали.
З наших хіба шо по tv5 показали концерт Roxette.
О 1-00 бачив і Польщу, і Францію по TVP Polonia(концерт там повністю був, але чого туди запросили Томаса Андерсона і Наталію Орейро, незрозуміло) та по AlJazeera Mubarash. В цей ж час по італ. TgCom24 показували поздоровлення від президента Італії. Якось і дивно, що Dw Deutsch не дивився, не знав, що там лайви.
А так ще й дивився з 1-30 португ. RTP Internacional. Там з 1-00 по 3-20 був прямий ефір під назвою Viva 2020. 6 локацій в 6 містах: Порту, Лісабон, Сесімбра (біля пляжу), Шавиш, Фуншал, Понта Дельгада. Журналістки серед натовпу питають і старих, і молодих, і малих, як вам тут, чого хочете і бажаєте в Новому році. Плюс ще з кожного міста включали врізки концертів. Ну а в 2-00 одночасно показували фейери з 5 міст десь хвилин 15, а о 3-00 в Понта Дельгада, бо це Азорські острови і GMT-1. Записав це все на флешку для історії.
А на так званому Суспільному що в новорічну ніч показували? Нобелівську премію і фільм про самих себе, і свій оркестр. А Донбас і Закарпаття взагалі з однаковим ефіром. Стид і срам, одним словом. Так буде і надалі, якщо не введуть замість держфінансування абонплату