Вельмишановний пане Andrii чи не Andrii, чи як Вас там ... Я не прихильник переходу на особистості, тим паче на вузькоспецифічних форумах, але МУШУ відповісти і подякувати за таку пильну увагу до моєї скромної персони. А також розширити Ваш, вельмишановний, кругозір. Адже публікувався я не лише в"Медіаняні", а й в "Україні молодій", на" Детекторі медіа", в "Харьковской неделе"...). Слово "прорахував" я ніколи не використовував, говорив завжди і писав, що ПІДКАЗАВ Нацраді, а не прорахував вільні частоти,завжди підкреслював, що взяв їх з відкритих джерел, зокрема з цього сайту, посилання на який і надсилав пану Костинському. Подякувати адміністратору за чудовий сайт не мав можливості, адже до вчорашнього дня не був тут зареєстрований, але саме завдяки Вам, шановний, тепер тут!! А чому Ви не долучилися до конструктивної роботи з розбудови вітчизняного радіопростору? Чи вчити життя інших якось-то воно легще.. Я, наприклад, можу пишатися, що на ПІДКАЗАНИХ мною частотах вже лунає і суспільне, і Країна ФМ, і Армія ФМ. Вам теж бажаю чимось пишатись....І, до речі, а хто такий Лахно*?....